Music & Brands

Universal Music & Brands on luova ja strateginen musiikkialan kumppani, joka yhdistää brändit kiinnostavasti musiikin, artistien, fanien ja viihteen kanssa. Suomen suurimpana levy-yhtiönä tarjoamme uniikkeja yhteistyömahdollisuuksia, konseptisuunnittelua, data & insight -ratkaisuja ja sisällöntuotantoa. Musiikin ja artistien avulla tavoitamme laajan yleisön, joka koskettaa ja aktivoi faneja sekä kasvattaa myyntiä ja brändiuskollisuutta.

 Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää musiikin monista mahdollisuuksista.

NINA TUOMENOKSA
Head of Music & Brands
nina.tuomenoksa@umusic.com
+358 50 371 3327

MILKA KOSKELA
Senior Manager, Brand Partnerships
milka.koskela@umusic.com
+358 400 969 087

EMMI LEINONEN
Brand Partnership Manager
emmi.leinonen@umusic.com
+358 50 406 2710

Anna Puu x
Paulig Juhla Mokka

Suljen silmät sä oot siin…” Anna Puu sanoitti ja sävelsi uuden koskettavan version Paulig Juhla Mokka -tunnuskappaleesta Juhla Mokan 90. juhlavuoden kunniaksi. Kappale löysi tiensä suoraan suomalaisten sydämiin ja rakastettu mainos noteerattiin Kaiku-radiomainoskilpailun shortlistauksella.

Katso video

Pyhimys x Elisa & MIELI ry

Pyhimyksen Valo Pimeän -kappale ja sille luotu musiikkivideo oli osa Elisan ja MIELI ry:n #aidostiminä-hanketta. Kampanjalla haluttiin muistuttaa, että täydellisten somekuvien takaa löytyy aina arkisempi todellisuus. Musiikkivideo shortlistattiin Vuoden Huiput, Grand One ja Voitto -kilpailuissa. Kampanja toteutettiin yhteistyössä Bob the Robotin kanssa.

Katso video

Carly Rae Jepsen x
House of Lapland,
Visit Finland & Finnair

House of Lapland, Visit Finland ja Finnair yhdistivät voimansa kanadalaisartisti Carly Rae Jepsenin kanssa nostaakseen Suomen Lapin kiinnostavuutta myös kesämatkailukohteena. Carly uudelleenversioi Lapissa The Sound -kappaleensa, johon hän ammensi inspiraation Suomen luonnosta. Kappale äänitettiin ja video kuvattiin livenä Lapissa henkeäsalpaavissa maisemissa.

Katso video

Vattenfall ja Suomen energisimmät tuparit

Vattenfall halusi puhutella nuoria muuttajia tarjoamalla mahdollisuuden voittaa vuoden energisimmät tuparit Suomen ykkösartistien kanssa. Toimme onnekkaan voittajan kotiin artistin, jonka kanssa järjestimme unohtumattomat tupaantuliaiset sekä toteutimme kiinnostavaa sisältöä Vattenfallin kanaviin yhdessä artistin kanssa.

Katso video