Markkinointiharjoittelija

MARKKINOINTI

Suomen suurin levy-yhtiö Universal Music etsii kahta markkinointiharjoittelijaa markkinointitiimiinsä kevätkaudelle 2021. Harjoittelijan roolissa pääset työskentelemään maailman ja Suomen suurimpien artistien julkaisujen kanssa alati muuttuvassa ja kehittyvässä digitaalisessa toimintaympäristössä. Työntekijälle tarjoamme näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen musiikkibisnekseen, alan kehittyneimmät työkalut sekä rennon, mutta ammattimaisen työyhteisön.

Toimenkuvanasi markkinointiharjoittelijana on avustaa tiimiä sen päivittäisissä työtehtävissä, jolloin pääset oppimaan miten modernia, digitaalisessa toimintaympäristössä tapahtuvaa musiikkimarkkinointia tehdään. Olemalla aktiivinen osa markkinointitiimiä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi myös itsenäisissä ja vastuullisissa sekä kotimaisiin että ulkomaisiin artisteihin liittyvissä työtehtävissä. Harjoittelu sopii erinomaisesti markkinointia tai viestintää opiskeleville, mutta ennen kaikkea edellytämme suurta kiinnostusta musiikkimarkkinointia kohtaan.

Hakijalta odotamme:
– Positiivista ja yrittäjähenkistä hands on -asennetta
– Kykyä hallita sujuvasti useita samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa toimintaympäristössä
– Vahvaa kiinnostusta ja osaamista yleisimmistä sosiaalisen median palveluista sekä trendeistä
– Järjestelmällisyyttä, proaktiivisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta
– Innovatiivista ja luovaa ajattelukykyä
– Viestinnällistä osaamista erityisesti tekstintuottamisen alueella
– Intohimoista suhtautumista populaarimusiikkia ja sen trendejä kohtaan
– Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
– Ajokortti katsotaan eduksi

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry(a)umusic.com otsikolla Markkinointiharjoittelija maanantaihin 9.11. mennessä. Etsimme tiimiimme kahta markkinointiharjoittelijaa, joista toinen työskentelee pääasiassa kotimaan markkinointitiimissä ja toinen ulkomaan markkinointitiimissä. Harjoittelujakso alkaa tammikuun puolivälissä ja kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on palkallinen.

Lisätietoja: rekry(a)umusic.com

Universal Music Group (UMG) on Suomen ja koko maailman johtava musiikkialan yhtiö, jonka pääliiketoimintaa ovat äänitteiden tuotanto ja musiikin kustannustoiminta. Yhtiö löytää, kehittää, markkinoi ja jakelee verkostonsa kautta äänitettyä musiikkia yli 60 maassa. UMG:n omistaa ranskalainen Vivendi. Universalin kansainvälisesti tunnetuimpia artisteja ovat muun muassa Billie Eilish, The Weeknd, Eminem, Ariana Grande, The Beatles, Rihanna, Post Malone, Lady Gaga ja Rammstein. Suomalaisartisteihin kuuluvat muun muassa Pyhimys, Evelina, Mikael Gabriel, Anna Puu, Olavi Uusivirta, Jannika B, Ressu Redford, Paperi T ja Isac Elliot.