Digimarkkinoinnin harjoittelija

LABS

Universal Musicin Labs-tiimi toimii levy-yhtiön täyden palvelun digitoimistona vastaten mm. digitaalisista kumppanuuksista, online-markkinoinnista ja sisällöntuotannosta. Labs -tiimin harjoittelijana olet mukana artistiprojektien online-markkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Erityisesti digitaalisen markkinoinnin alustat, kuten Facebookin Business Manager, sekä Snapchatin Ads For Business tulevat roolissa tutuiksi.

Työskentely tapahtuu vahvasti tiimityönä, mutta pääset myös vastaamaan itsenäisesti määritellyistä vastuualueista. Harjoittelu tarjoaa näköalapaikan tärkeimpiin digitaalisiin musiikkipalveluihin, online-mainonnan toteuttamiseen sekä sisältömarkkinoinnin suunnitteluun. Harjoittelu sopii etenkin digitaalista markkinointia opiskelevalle ja mikäli sinulla on kokemusta audiovisuaalisen materiaalin tuottamisesta tai sosiaalisen median mainonnan työkaluista, katsotaan se eduksi.

Hakijalta odotamme:
– Positiivista ja yrittäjähenkistä hands on -asennetta
– Kykyä hallita sujuvasti useita samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa toimintaympäristössä
– Vahvaa kiinnostusta ja osaamista yleisimmistä sosiaalisen median palveluista sekä trendeistä
– Järjestelmällisyyttä, proaktiivisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta
– Innovatiivista ja luovaa ajattelukykyä
– Intohimoista suhtautumista populaarimusiikkia ja sen trendejä kohtaan
– Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
– Ajokortti katsotaan eduksi
– Eduksi luetaan myös kokemus Adobe Creative Cloud -ohjelmistojen käytöstä sekä video- ja valokuvaamisesta

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry(a)umusic.com otsikolla Harjoittelija: Labs maanantaihin 9.11. mennessä. Harjoittelujakso alkaa tammikuun puolivälissä ja kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on palkallinen.

Lisätietoja: rekry(a)umusic.com

Universal Music Group (UMG) on Suomen ja koko maailman johtava musiikkialan yhtiö, jonka pääliiketoimintaa ovat äänitteiden tuotanto ja musiikin kustannustoiminta. Yhtiö löytää, kehittää, markkinoi ja jakelee verkostonsa kautta äänitettyä musiikkia yli 60 maassa. UMG:n omistaa ranskalainen Vivendi. Universalin kansainvälisesti tunnetuimpia artisteja ovat muun muassa Billie Eilish, The Weeknd, Eminem, Ariana Grande, The Beatles, Rihanna, Post Malone, Lady Gaga ja Rammstein. Suomalaisartisteihin kuuluvat muun muassa Pyhimys, Evelina, Mikael Gabriel, Anna Puu, Olavi Uusivirta, Jannika B, Ressu Redford, Paperi T ja Isac Elliot.