ULTRA BRA JULKAISI TÄNÄÄN TOISEN UUDEN SINGLEN

Ultra Bra valloittaa Olympiastadionin kahdesti, uusi Toivo-sinkku siivittää yleisen lipunmyynnin alkua

Näyttävän paluun tehnyt Ultra Bra on julkaissut tänään toisen uuden singlensä Toivo. Elokuvallinen ja eeppisen iso kappale on Kerkko Koskisen säveltämä ja toimittaja Ronja Salmen sanoittama. Perjantaina 6.9. julkaistu, Kerkko Koskisen säveltämä ja Samuli Putron sanoittama, Aarre-single keräsi runsaasti radiosoittoa jo ensimmäisenä päivänä ja nousi suoraan Spotifyn Top 20:een. 

Ronja Salmi kertoo Toivo-kappaleen sanoituksen synnystä seuraavaa: 

En ole osannut edes haaveilla sanoittamisesta Ultra Bralle, koska bändi on niin suuri ja sen kappaleet ovat ikonisia. Olikin eräänlainen helpotus, että kirjoitin kappaleen vahingossa. En tiennyt, että tekstistä tulee Ultra Bran biisi, joten en osannut myöskään jännittää asiaa. Kappale syntyi, kun tein sanoituksia Kerkko Koskisen soololevylle. 

Kerkko soitti viime vuonna ja sanoi, että valitettavasti tämä yksi kappale ei nyt ole sopiva produktioon. Ehdin ehkä sanoa, että eipä tuo haittaa, kun Kerkko jatkoi, että tämä on kylläkin Ultra Bran kappale. Nauroin ja taisin kiroillakin, että oletko huijannut minulta Ultra Bralle biisin. 

Kappaleen lyriikat syntyivät tajunnanvirtakirjoittamisen tuloksena. Lähetin Kerkolle sivun verran tekstiä, jossa ei ollut yhtään välimerkkiä tai alkukirjainta. Kerkko sävelsi kirjoitukseni pohjalta ja editoi tekstin laulun muotoon.

Minulle kappale kertoo siitä helpotuksen tunteesta, kun melkein menettää jotain itselleen rakasta, mutta saakin kuin ihmeen kaupalla uuden mahdollisuuden. Sovintoa seuraa kirkas tunne, jossa kaikki on hetken aikaa täydellistä. Siinä on myös jotain hyvin toiveikasta, että ehkäpä asiat ovat tällä kertaa toisin, ja voin väistää vanhat virheeni. Minulle kappale on rakkausbiisi, mutta väistämättä Ultra Bran esittämänä näen siinä yhteyden bändin historiaan ja nykypäivään.

Ultra Bra julkisti viime viikon torstaina Helsingin kauppakeskus Forumissa järjestetyssä flashmobissa koonneensa jälleen rivinsä. Yhtye kertoi julkaisevansa uutta musiikkia ja soittavansa uransa kunnianhimoisimman keikan Helsingin Olympiastadionilla 23.8.2025. Nopeasti kävi selväksi, että kysyntää on enemmän kuin yhdelle stadionkonsertille. Niinpä yhtye nähdään Helsingin Olympiastadionilla myös perjantaina 22. elokuuta 2025. Yleinen lipunmyynti keikoille käynnistyy 13.9. klo 10.00.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

THE WEEKNDILTÄ PIAN UUSI ALBUMIN HURRY UP TOMORROW

Tuoreen singlen Dancing In The Flames –musiikkivideon on ohjannut The Weekndin kanssa ennenkin yhteistyötä tehnyt  suomalainen Anton Tammi Kanadalainen supertähti…

SAIMAAN “VOL. 7” TÄYDENTÄÄ KAHDEN ALBUMIN KOKONAISUUDEN

Saimaa on julkaissut uuden albuminsa ”Vol. 7” ikonisen Love Recordsin kautta. Matti Mikkolan kipparoima bändi levytti kahden albumin kokonaisuuden viime syksynä. Kokonaisuuden ensimmäinen…

MÄKKI VIE KUULIJAN MATKALLE PAKUNSA KYYDILLÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN “PAKUMIES”

”Joka v*tun tracki minkä droppaan on hitti” julistaa suomiräpin pioneeri Mäkki uudella kappaleellaan Pakumies. Menevä biisi muuntaa pakulla ajamisen arkisesta askareesta tulevan syksyn korvamadoksi, mikä enteilee biisilläkin mainittua hittistatusta. Uusi single on Mäkiltä…