LYÖMÄTTÖMIEN UUSI AIKAKAUSI KÄYNNISTYY

Älä koske mun kajariini

Lyömättömät on yhtä kuin Solonen, Kosola ja Xmies. Kyseessä on yhtye, jonka vastustamatonta live-energiaa on todistettu Suomen suurimmilla festivaaleilla, täpötäysillä klubeilla, palkintogaaloissa ja tv-ohjelmissa (mm. Madventures ja Heikelä Syndrooma).

Nyt on aika julkaista uutta musiikkia. Ja runsaasti. Lyömättömät on solminut levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja työstää parhaillaan kokonaista albumia. Tulevan levyn ensimmäisenä singlelohkaisuna kuullaan tänään perjantaina 18.6. ilmestynyt ”Älä koske mun kajariini”. Biisi on Lyömättömiä parhaimmillaan: monipuolista tyylittelyä räjähtävän biitin päällä. Juuri sitä loputonta energiaa, jota bilepäälliköiltä saadaan todistaa keikkalavoillakin. Älä koske mun kajariini on anthem kesälle, ja se leikittelee räpin lisäksi vahvasti mm. reggaen ja drum’n’bassin tyylikeinoin. 

Räpin Suomen mestaruuden jo teininä voittanut Solonen tunnetaan ilmiömäisestä freestyle-kyvystään ja levytetystä materiaalistaan niin soolona kuin eri kokoonpanoissakin. Hänen vuonna 2009 ilmestynyttä “Harmaanaaman kirous” -sooloalbumia pidetään yhtenä kotimaisen rap-musiikin klassikoista.

Vähintään yhtä kova luu on Lyömättömien toinen mc Kosola, jolta irtoaa freestylen lisäksi tuottaminen ja beatboxaaminen. Jälkimmäisessä hän on kaksinkertainen Suomen mestari.

Koko homman selkärankana toimii tuottelias Xmies, joka on kunnostautunut musiikin saralla niin dj:n kuin tuottajankin ominaisuudessa, ja jonka materiaalia on julkaistu lukuisilla kotimaisilla ja ulkomaisilla levy-yhtiöillä. Hänen biiteilleen ovat sylkeneet Asan ja Palefacen lisäksi myös mm. JVG ja Pyhimys.

Yhdessä tämä kolmikko on Lyömättömät.

www.instagram.com/lyomattomat    
www.instagram.com/solonenofficial  
www.instagram.com/thelovedominator  
www.instagram.com/xmies23

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…