Tinze aloittaa hurrikaanikauden

Tinzen menestyksekäs artistitarina jatkuu koukuttavalla kesähitillä

Twerk-tanssin kansainvälinen tähti Tinze (Tia-Maria Sokka) julkaisee tänään perjantaina 4. kesäkuuta uuden Hurrikaani-singlen. Tanssittavalla kesäsinkulla Tinze pyörii hurrikaanin tavoin Lukas Leonin ja Tuulin kanssa. Hurrikaanin tekijätiimissä vaikuttavat Lukas Leonin lisäksi Jaakko Kiuru, Jimi Constantine ja Samuel Kovanko (ZAMEEZY), joista jälkimmäinen on tehnyt hittejä muun muassa Profeetoille, Jari Sillanpäälle ja Suvi Teräsniskalle.

Lukas Leonin menestys alkoi heti SIMBA-debyyttialbumilla, joka sisälsi muun muassa nelinkertaista platinaa striimanneen XTC-singlen. Tuuli palasi kotiin juuri Dominikaanisesta tasavallasta, jossa hän vietti kuusi viikkoa viidakon olosuhteissa Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa. Viimeksi lahjakkaan laulajan vokaaleita on kuultu Uniikin Ehjää-sinkulla. Tuuli on onnistunut nousemaan yhdeksi seuratuimmista suomalaisartisteista TikTokissa (60k seuraajaa) ja Instagramissa (70k seuraajaa).

Tuuli kertoo yhteistyöstä: ”Olin niin innoissani ku Tinze pyys mua mukaan tähän biisiin! Täs on ihana energia ja on huippuu tehä hommia lahjakkaiden ja positiivisten tyyppien kans. Tää oli myös tosi erilainen biisi mulle itelle laulettavaks ja tykkään, et pääsin hastaamaan itseäni! Toivon et tää biisi antaa hyvää fiilistä ja jengi tanssii tän biisin tahtiin!”

Tinze kuvailee singleä: ”Superia aloittaa kesä uudella biisillä. Toivottavasti jengi jorailee, fiilistelee ja sheikkaa tän tahtiin!”

Lukas Leon on myös fiiliksissään yhteistyöstä: ”Hurrikaani on hyvänmielen kesäbiisi! Oli upeeta tehdä tää yhdessä kahden supermimmin kanssa.”

Tänään julkaistu Hurrikaani on Tinzen artistiuran kolmas single. Viime vuoden toukokuussa julkaistu debyyttisingle Bakara ft. Teflon Brothers & F on ylittänyt platinarajan, ja sitä syksyllä seurannut Bae Bae ft. Jannika B & YAYOon striimannut kultaa.

TikTok-maailman aurinkoisella persoonallaan ja tanssillaan valloittaneella Tinzella on suositussa videopalvelussa tällä hetkellä liki puoli miljoonaa seuraajaa. Instagramissa Tinzen elämää seuraa yli 300 000 käyttäjää ja YouTubessa pääasiallisesti tanssivideoita seuraa 800 000 käyttäjää.

Voit ladata Tinzen uudet pressikuvat täältä.

Seuraa Tinzeä somessa:
Instagram / YouTube / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anniina Baumann / Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com
+358503691652

Inka Laitinen / Inka Entertainment
inkalaitinenpr@gmail.com
 +1(347)981-5429

Lukas Leonin ja Tuulin haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…