TEFLON BROTHERS JA PANDORA MUKANA UUDEN MUSIIKIN KILPAILUSSA

Suomen suosituin rap-trio Teflon Brothers ja kansainvälisesti menestynyt eurodance-legenda Pandora yhdistävät voimansa Uuden Musiikin Kilpailussa. Lopputuloksena syntyi I Love You, historiallinen Suomen ja Ruotsin välinen yhteistyöponnistus kohti Suomen seuraavaa Euroviisuvoittoa. Artistien tavoitteena on tarjota kaikkien aikojen näyttävin, rakkaudentäyteisin ja unohtumattomin show.

“Me ollaan koko kansan Teflon Brothers, eikä mikään ole niin koko kansan juttu kuin Suomen edustaminen Euroviisuissa. Uuden Musiikin Kilpailuun osallistuminen on ollut meillä jo pitkään suunnitelmissa ja ollaan kerätty tätä dream teamia jo hyvän aikaa. Nyt on vihdoin kaikki palaset kohdallaan ja katsotaan mihin se riittää”, Teflon Brothers kommentoi. Yhtyeen jäsen Voli täydentää: “Teflon on paras. Paras voittakoon”.

Suomella on erityinen paikka Pandoran sydämessä: artistilla on Suomessa vannoutunut kuulijakunta, kihlattu ja toinen koti. “Tämä on upea tilaisuus osoittaa rakkauteni ja arvostukseni Suomelle, joka on tukenut minua urallani jo puolet elämästäni. Kemiamme Teflon Brothersin kanssa kohtasivat loistavalla tavalla. Siksi valinta oli helppo, kun Teflon Brothers pyysi minua mukaan. On kunnia kilpailla Suomen tiimissä – etenkin biisillä, jonka nimi on ‘I Love You’, sillä rakastan Suomea!”

Volin, Heikki Kuulan ja Pyhimyksen muodostama vuonna 2006 perustettu Teflon Brothers on kiistatta yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä niin Spotifyssa kuin keikkapaikoilla. Yhtye on tehnyt historiaa jättihittiensä, kuten Lähiöunelmii, Maradona ja Hubba Bubba striimimenestyksellä. Teflon Brothersin kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa yhteensä jo yli 200 miljoonaa kertaa, ja yhtyeen omaleimaiset musiikkivideot ovat keränneet yli 66 miljoonaa YouTube-katselua.

25 vuotta ympäri maailmaa ja Suomea esiintynyt ruotsalainen Pandora on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista eurodance-artisteista. Hänet nähtiin myös Masked Singer Suomen kilpailijana keväällä 2020. Maailmanlaajuiseen suosioon Pandora nousi vuoden 1993 myydyimmällä Trust Me -singlellään. Laulaja on julkaissut uransa aikana 12 studioalbumia ja jättänyt pysyvän jäljen tanssittavan konemusiikin kenttään.

Uuden Musiikin Kilpailun voittaja ja Suomen seuraava euroviisuedustaja valitaan 20.2. järjestettävässä finaalissa, joka lähetetään suorana Yle TV1:ssä, Areenassa sekä Radio Suomessa. Voittajan valitsevat tv-katsojat ja kansainvälinen UMK-raati yhdessä. Suosikkiaan voi äänestää mm. Yle.fi -sovelluksella veloituksetta, puhelimitse tai tekstiviestillä. Lisätietoja yle.fi/umk.

Lataa pressikuvat täältä.


Seuraa artisteja somessa:

Teflon Brothers

Facebook: @teflonbrothers
Instagram: @teflonbrothers

Pandora
Facebook: @Pandora
Instagram: @pandora_official

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala
+358 40 5274 598
stella.kylaliuhala@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…