TAYLOR SWIFTILTÄ JÄLLEEN YLLÄTYSALBUMI

Taylor Swift julkaisee tänään sisaralbumin evermore
ylistetylle folklore-levylleen

Popin supertähti Taylor Swift ilahdutti jälleen fanejaan julkaisemalla yllätysalbumin. Tänään julkaistu evermore on sisarlevy heinäkuussa julkaistulle folklore-albumille. 15 kappaletta sisältävällä levyllä vierailevat siskostrio HAIM, sekä edelliseltä albumilta tutut Bon Iver ja The National. Albumin vastaava tuottaja on folkloren tapaan Aaron Dessner. Albumin kappaleelle willow julkaistiin myös musiikkivideo, jonka voi katsoa täältä: https://youtu.be/RsEZmictANA

”Emme yksinkertaisesti osanneet lopettaa laulujen tekemistä. Olen aina aiemmin kohdellut albumeita kertaluontoisina aikakausina ja siirtynyt heti julkaisun jälkeen suunnittelemaan seuraavaa. folklore-levyn kanssa oli erilaista. Rakastin eskapismia, jota löysin näistä kuvitteellisista ja ei-kuvitteellisista saduista. Rakastin myös tapoja, joilla te otitte vastaan nämä unelmamaisemat, tragediat ja eeppiset tarinat menetetystä ja löydetystä rakkaudesta. Joten jatkoin niiden kirjoittamista”, Taylor Swift kertoo Instagram-tilillään.

Sunnuntaina 31 vuotta täyttävä laulaja-lauluntekijä kertoo julkaisupäätöksestä: ”Siitä asti, kun olin 13, olen odottanut 31-vuotissyntymäpäivääni, sillä se on onnennumeroni väärinpäin. Siksi halusin yllättää teidät uudella albumilla. Koska olette aina olleet niin huolehtivia, kannustavia ja ajattelevaisia syntymäpäivinäni, halusin tällä kertaa antaa teille jotain! Tiedän, että nämä joulun pyhät tulevat olemaan monille yksinäisiä. Jos teidän joukostanne löytyy ketään minunlaistani, joka kääntyy musiikin puoleen selvitäkseen rakkaidensa kaipuusta, tämä levy on teille.”

Heinäkuussa julkaistu folklore-levy rikkoi kirkkaasti vuoden 2020 ensimmäisen viikon suurimmat myynti- ja striimiluvut. Suomen albumilistan kärjessä debytoinut albumi pysyi Yhdysvaltojen albumilistan ykköspaikalla yhteensä kahdeksan viikkoa. Muun muassa TIME, Billboard, Insider ja Rolling Stone nimesivät folkloren vuoden parhaaksi albumiksi. Levy toi Swiftille viisi uutta Grammy-ehdokkuutta, muun muassa vuoden albumin kategoriassa.

Lahjakkaana biisinkirjoittajana tunnettu Taylor Swift lukeutuu maailman menestyneimpiin pop-artisteihin ja hän on rikkonut urallaan lukuisia kansainvälisiä ennätyksiä. Kantrimusiikin parissa uransa aloittanut laulaja-lauluntekijä teki lopullisen läpimurtonsa vuonna 2008 julkaistulla kakkosalbumillaan Fearless. 17-vuotisen uransa aikana Taylor Swift on julkaissut yhdeksän studioalbumia ja palkittu yhteensä kymmenellä Grammy-palkinnolla. Suomessa artistin musiikkia on striimattu yli 130 miljoonaa kertaa, kolme albumia on ylittänyt platinarajan ja kaksi kultarajan.

evermore-kappalelista:
1. willow
2. champagne problems
3. gold rush
4. ’tis the damn season
5. tolerate it
6. no body, no crime (ft. HAIM)
7. happiness
8. dorothea
9. coney island (ft. The National)
10. ivy
11. cowboy like me
12. long story short
13. marjorie
14. closure
15. evermore (ft. Bon Iver)

bonuskappaleet:
16. right where you left me
17. it’s time to go

Taylor Swift somessa:
Instagram: www.instagram.com/taylorswift
Facebook: www.facebook.com/TaylorSwift
Twitter: www.twitter.com/taylorswift13

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

RESSU REDFORDILTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Ressu Redford julkaisi tulevan albuminsa nimikkokappaleen Kuuntele tarttuva Hölmö sydän -single tästä! Suomen radiolistan soitetuimpien kappaleiden joukkoon viime elokuussa Pieni…

MONIPUOLISELTA MUSIIKINTEKIJÄ NELLI MILANILTA KAKSIOSAINEN ALBUMI

Monipuolinen musiikintekijä ja tuottaja Nelli Milan julkaisee kaksiosaisen albuminsa ensimmäisen osan Levottomat Luut I Oulu – Helsinki – Berliini -akselilla vaikuttava laulaja-lauluntekijä/tuottaja Nelli…

ROBIN PACKALENIN ENSIMMÄINEN KANSAINVÄLINEN ALBUMI ON NYT SAATAVILLA

Tänään julkaistu EP Rest In Beat AM muodostaa yhdessä aiemmin julkaistun EP:n kanssa Robin Packalenin ensimmäisen englanninkielisen albumikokonaisuuden Uuden EP:n…