Robin Packalen ja Iiro Rantala yhteistyössä uudella kappaleella

Suomen suurimpiin poptähtiin lukeutuva Robin Packalen ja kansainvälisesti menestynyt pianisti Iiro Rantala yhdistävät voimansa tänään julkaistulla Benefits-singlen akustisella versiolla. Kesäkuussa alun perin julkaistu Benefits on Packalenin, Joonas Angerian, Jukka Immosen, John Thomas Roachin ja Whitney Phillipsin käsialaa.

Iiro Rantala kuvailee uutta versiota: ”Akustista pianoa ei kovin usein kuule tämän päivän pop-musiikissa, joten otin tämän haasteena. Halusin soittaa kappaleelle niin tukevan pianoraidan, että komppi ikään kuin lepää sen varassa. Haasteena oli, etten halunnut pianoni kanssa ajautua liian kauas tämän päivän pop-soundista. Mikko Renfors ohjelmoi biisin ja laittoi sekaan tarvittavat säkätykset ja kompit. Lopputulos on itse asiassa elektro-akustinen.”

Kappaleelle julkaistiin myös upea video, jolla Iiron ja Robinin lisäksi esiintyvät Riverian tanssikoulutuksessa olevat Elle Turunen ja Jaakko Fagerberg. Anssi Tiusasen ohjaaman videon voi katsoa tästä.

”Videon tanssijat vangitsevat hienosti kappaleen merkityksen. Tanssiessaan he vetäytyvät vuorotellen aivan lähelle toisiaan ja sitten taas mahdollisimman kauas. Se kuvastaa kappaleen jännitettä – sitä kahlitsevaa parisuhdetta, mistä kumpikaan osapuoli ei osaa poistua, vaikka tietäisivät sen olevan parhaaksi”, Robin kertoo.

Robinin ja Iiro Rantalan yhteistyö alkoi Kansallisoopperan lavalla osana Rantalan Iiro of the Opera -konserttisarjaa vuonna 2016, jolloin he versioivat klassikkohittiä Bohemian Rhapsody. Sen jälkeen kaksikko on nähty samalla lavalla Yle Olohuoneen suorassa lähetyksessä viime huhtikuussa.

”Olen onnekas saadessani työskennellä niin lahjakkaan ihmisen kanssa, kuin Iiro Rantala. Hänen soittamisensa on todella inspiroivaa ja saan siitä aina valtavasti ideoita”, Robin kertoo yhteistyöstä. Iiro jatkaa samaan sävyyn: ”Työskentelen mielelläni Robinin kanssa – hommat hoidetaan kunnolla ja aina on hyvä meininki päällä.”

Vuodesta 2012 Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen on julkaissut viisi moninkertaista platinaa myynyttä albumia ja hänen musiikkiaan on striimattu yli huimat 385 miljoonaa kertaa. Vastustamaton supertähti on yksi seuratuimpia suomalaisartisteja sosiaalisessa mediassa: turkulaispopparia seuraa eri some-kanavissa yhteensä yli 800 000 ihmistä. Kansainvälinen ura lanseerattiin vuoden 2019 alussa ja nyt saatavilla on neljä englanninkielistä singleä (I’ll Be With You, Suit That, Benefits & Drop Dead).

Robin Packalen somessa:
Instagram: www.instagram.com/robinpackalen
Facebook: www.facebook.com/RobinPackalen
TikTok: www.tiktok.com/@packalenrobin
Nettisivu: www.robinpackalen.com

Management & lisätiedot:
Robin Entertainment
contact@robinentertainment.fi

Haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…