TINZE DEBYTOI BAKARALLA

Twerk-tanssin kansainvälinen tähti Tinze julkaisi tänään debyyttisinglensä Bakara. Singlellä mukana ovat bileräpin kuninkaina tunnettu Teflon Brothers sekä tämä hetken kuumimpiin tulokasartisteihin lukeutuva F. Kappaleen musiikkivideon on ohjannut Teemu Heljo ja se voi katsoa tästä tästä.

Oon niin innoissani, että Teflarit ja F lähti mukaan mun ekaan sinkkuun, jota voi tanssia läpi kesän! Toivottavasti tää inspiroi jengii tanssimaan ja saa hymyn huulille, Tinze kommentoi kappaletta.

Koukuttavalla kertosäkeellä loistava F kertoo yhteistyöstä seuraavaa: 

Kun mulle tarjoutui mahdollisuus päästä tukemaan Tinzen sanomaa ja tarjoamaan naisnäkökulmaa tähän odottamattomaan komboon, halusin ehdottomasti tarttua siihen. Tinze on feministinen ikoni, joka on omin ehdoin ja kovalla duunilla tehnyt itselleen twerkistä ammatin ja sietänyt myös sen takia paljon turhaa paskaa. Tuntui että mulla on mahdollisuus viedä näitä keloja tälle biisille ja tarjota pilke silmäkulmassa isompaa asenteellista viestiä: Tää on mun keho, se on upea ja mua ei määritellä tuomitsevien- tai seksististen katseiden alla. Bakarat on best.

Teflon Brothers komppaa: 

Ollaan aina tykätty Tinzestä ja oli itsestäänselvää, että lähettiin biisiin mukaan. Biisissä on sama asenne, ku Tinzellä muutenkin. Ei sitä emansipaatiota tarvii alleviivata, vaan sitä omaa kehoa saa käyttää just niinku itteä huvittaa, eikä sitä tarvii selitellä. Biisi todistaa, että Pelvis elää ja voi hyvin!


Tampereelta lähtöisin olevan 29-vuotiaan Tinzen (Tia-Maria Sokka) artistisopimuksesta tiedotettiin aiemmin tällä viikolla. Artistikonsepti on movement, joka yhdistää maailmalla suositun tanssilajin twerkin ja musiikin Tinzen säkenöivän persoonan kautta. Tinze on vahvasti mukana kappaleiden tekoprosessissa – hänen suunnittelemansa visiot ja koreografiat yhdistyvät tuottajien ja artistiyhteistöiden kautta kappaleiksi.

Tinze on oma vaikuttava mediansa, jolla on merkittävät seuraajamäärät sosiaalisessa mediassa (YouTube 628 000 tilaajaa, Instagram 295 000 seuraajaa, TikTok 35 000 seuraajaa). Hänen ideologiaan kuuluvat energisyys, kehopositiivisuus ja lupa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

Seuraa Tinzeä somessa:
Instagram: www.instagram.com/tinzeofficial/
YouTube: www.youtube.com/channel/UCHizJ5AKbXnUgkCAGj_Up-g
TikTok: www.tiktok.com/@tinzeofficial?l
Facebook: www.facebook.com/twerkwithtinze/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anniina Baumann / Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com, +358503691652
Inka Laitinen / Inka Entertainment
inkalaitinenpr@gmail.com, +1(347)981-5429

Tinzen kuvat medialle:
https://umusic.box.com/s/czlnqzxdy24q35kw4f9sb1difkgvetow

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…