SUOMIRAPIN KÄRKINIMI KUBE JULKAISI ODOTETUN UUDEN SINGLEN

Kotimaisen hiphop-musiikin pitkän linjan tekijöihin lukeutuva Kube julkaisi tänään uuden singlen 100. Single on rap-artistin ensimmäinen julkaisu menestyksekkään Hakunila Killah -albumin jälkeen. Albumilta tutun Japanese Drip -hitin tavoin myös uudella kappaleella sivutaan Japani-estetiikkaa.

“Tässä on oltu hiljaa pitkään ja 100 tuntui hyvältä avaukselta tän vuoden julkaisuille. Tarkoitus olisi nyt vaan keskittyä olennaiseen, eli tehdä ja laittaa ulos mahdollisimman paljon musiikkia”, Kube kertoo.

Vuosi 2019 oli Kuben osalta menestyksekäs. Hän rikkoi henkilökohtaisia ennätyksiään niin single-, kuin albumijulkaisujen osalta. Hakunila Killah -albumi nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 3 ja se poiki artistille myöhemmin ehdokkuuden Vuoden rap -kategoriassa Emma gaalassa. Japanese Drip -singleä on kuunneltu Spotifyssä yli 6 miljoonaa kertaa ja ilmiöksi nousseen musiikkivideon katselukerrat YouTubessa nousevat reilusti yli miljoonaan.

Kube avasi viime vuonna myös oman levymerkin Killah Records, jonka artistien tuorein yhteiskappale Hidasteit julkaistiin muutama viikko sitten.

Seuraavan kerran Kuben voi nähdä striimikeikalla Keikkoja kotisohvalle -konseptin alla 21. toukokuuta. Lähetys alkaa klo 17:15 tämän linkin takana.

Seuraa Kubea somessa:
Facebook: @Kube
Instagram: @kube_kube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Oy
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Keikkamyynti:
Live Nation
Annika Oksanen
annika.oksanen@livenation.fi
+358 45 633 6915
https://www.livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…