JESSE KAIKURANTA TUO TOIVOA KEVÄÄSEEN

Jesse Kaikuranta julkaisi tänään uuden singlen. Minä löysin sinut on toivoa antava kappale pitkän pimeyden jälkeen. Sanoitus tuo mukanaan valoa ja toiveikkuutta yksinäisyyden ja yksin olon pohdintoihin.

”Minä löysin sinut kertoo hetkestä, kun lopettaa etsimisen niin löytää uusia asioita. Rakkaus saattaa tulla elämään juuri sillä hetkellä, kun tuntuu että koko maailma on kääntänyt selkänsä ja yksin eläminen on ainoa vaihtoehto. Haluan tällä biisillä antaa toivoa kaikille siitä, että rakkaus tulee kyllä vastaan, kun sille antaa mahdollisuuden ja uskoo siihen”, kertoo Jesse.

Uuden sinkun ovat tehneet työryhmä Atso SoivioMarkus Koskinen ja Paul Uotila. Samalla porukalla on jo uusiakin kappaleita Jessen varalle. Kolmikko löysi juuri oikean vireen ja herkkyyden hyödyntää Jesse Kaikurannan taidokasta tulkintaa.

Monien muiden artistien tavoin Jessekin on kärsinyt keikkojen peruuntumisista. Nyt keväälle oli suunniteltu uusia keikkoja jotka nyt siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Viime syksyn Jesse keikkaili tiiviisti Peter Engbergin kanssa ja teki myös soolokeikkoja. Joulun ajan kalenterin täyttivät kirkkokonsertit joista tulikin upeaa palautetta!

Jesse Kaikuranta on julkaissut kolme albumia, joilta ovat jääneet elämään mm. suuret hitit Vie mut kotiinJärjetön rakkaus ja Vielä täällä. Vahvojen kappaleidensa myötä Jesse on vakiinnuttanut asemansa suurten suomalaisten miestulkitsijoiden joukkoon. Hänen monisävyinen äänialansa ja vähäeleinen mutta taidokas tulkintansa on vertaansa vailla.

Seuraa somessa:

Facebook: @jessekaikurantaofficial
Instagram: @jessekaikuranta

Keikat:

Roope Rantala
+358 44 253 0670
roope.rantala@dexviihde.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Satu Snellman
Universal Music
+358 40 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…