KUUMAA JULKAISEE ITSEVARMAN RAKASTAJA-SINGLEN

Rakastaja on itsevarmuuden hetkellä ylöskirjattu tunteenpurkaus. Se on päättäväinen rakkauskirje, joka rohkaisee avaamaan suun ja kertomaan tunteista estoitta. “Kappaleeseen on haettu West Coast -flirttiä. Kun pääsi punastelusta yli, se oli hirveän hauskaa”, kommentoi yhtyeen laulaja Johannes Brotherus.

KUUMAA:n jäsenet kertovat Rakastaja-kappaleen syntyneen kuin vahingon kautta biisisession lopuksi. 

“Viimehetkellä nostettiin pöydälle ”Rakastaja” -ajatus ja innostuttiin välittömästi. Vastaavanlaiseen rentoon kirjoitusmodeen ei pääse joka päivä ja fiiliksen iskiessä kannattaa painaa kaasua heti.”

“On sanomattakin selvää, että rakkauden tulee kuulua kaikille ikää, sukupuolta, suuntautumista tai mitään muutakaan katsomatta. Tää biisi on tarkoitettu luukutettavaksi kotibileisiin, itsekseen, seurassa, autossa, päivisin ja öisin. Me toivotaan että se löytää monta käyttötarkoitusta ja tuo iloa tähän kevääseen jota varjostaa epävarmuus, eristäytyminen ja jatkuvat muutokset“, yhtye jatkaa.

KUUMAA:n toukokuulle suunniteltu keikka Tavastialla siirtyy elokuulle. Uusi päivämäärä on 22.8. Liput tapahtumaan voi ostaa täältä.

Muun muassa Siks kai mä oon sun ja Mun pitäis se jo tietää -kappaleilla kuulijoiden sydämet valloittanut viisihenkinen yhtye julkaisi huhtikuussa 2019 debyyttialbuminsa Kuumaa. KUUMAA:n kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli neljä miljoonaa kertaa.

KUUMAA:
Johannes Brotherus – laulu
Jonttu Luhtavaara – rummut
Aarni Soivio – basso
Aapo Närhi – kitara
Antti Heiskala – koskettimet

Seuraa somessa:
Facebook: @kuumaavirallinen
Instagram: @kuumaavirallinen

Haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala
Universal Music Oy
+358 40 5274 598
stella.kylaliuhala@umusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö
rauha@fullsteam.fi
050 54 68 187

Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
044 26 96 072

Management:
Virpi Immonen
virpi@fullsteam.fi
041 51 86 243

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…