TULOKASARTISTI F ESITTELEE PEHMEÄMMÄN PUOLENSA

Vuoden tulokas ja vuoden rap -ehdokkuudet Emma gaalassa saanut F julkaisi tänään uuden singlen . Kappale on toinen singlenosto artistin tulevalta toiselta albumilta, joka julkaistaan huhtikuun alussa.

Pehmeää r’n’b -tunnelmaa huokuva single on tekstinsä puolesta F:lle uusi aluevaltaus, sillä kyseessä on artistin ensimmäinen rakkauslaulu.

On aina pelottavaa olla auki ja luottaa täysin. Mutta mitä tapahtuu, kun pelkoja kovempaa huutaa rohkeus ja lopulta rauha? Toivon, että kuulijasta riippuen tämä biisi voi resonoida eri asioissa. Kohde voi olla puoliso, äiti, oma itse tai jokin korkeampi voima. Joku, joka on loppuun asti sun puolella. Halusin tallentaa tähän biisille sen luottamuksen, joka tuntuu niin vahvalta, että se saattaa olla ikuista, F avaa.

F tunnetaan persoonallisesta soundistaan, jossa yhdistellään elementtejä muun muassa hiphopista, popista ja elektronisesta musiikista. Musiikkinsa lisäksi räppäri saanut paljon kiitosta myös rohkeudesta ja sensuroimattomuudestaan, jolla hän vastustaa hiphopiin liittyviä kliseitä ja laajentaa genreen liitettyä kapeaa naiskuvaa.

F julkaisi edellisen singlensä Sokerii vuoden alussa.  ja Sokerii ovat kummatkin F:n ja hänen tuottajansa Juho Suutarisen käsialaa. He ovat tehneet myös keväällä julkaistavan F:n toisen albumin yhdessä.

Seuraa somessa:
Facebook: @fvirallinen
Instagram: @f_virallinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…