NELLI MATULALTA ODOTETTU UUSI SINGLE SUKUPUUTTOON

Vuoden naisartisti -ehdokkaana Emma gaalassa säkenöinyt Nelli Matula julkaisi tänään odotetun uuden singlen Sukupuuttoon. Kappale on pop-artistin ensimmäinen julkaisu sitten viime elokuussa julkaistun Jumalatar-debyyttialbumin, joka ylitti viime syksynä kuunteluillaan platinarajan.

Sukupuuttoon avaa uuden sivun Nelli Matulan artistiuralla ja toimii ensiaskeleena kohti seuraavaa albumia. Pari vuotta sitten alkunsa saanut single on artistin oma sävellys ja sanoitus.

”Istuin vanhempieni kotona eteisen lattialla ja kirjoitin noin puolessa tunnissa koko biisin kirjekuoren takaosaan. Mulla oli valtava tarve päästä puhumaan tästä aiheesta, joten se syntyi hyvin aidoista lähtökohdista. En silloin ajatellut yhtään, että kirjoitetaanpa nyt hitti. Teksti vaan soljui ulos”, Nelli kertoo.

Kaikkialla pop-kulttuurissa tuodaan vahvasti esiin ajatusta siitä, miten ihminen ei voi olla yksin kokonainen, saati onnellinen. Tämä harhakuvitelma herätti Nellissä paljon tunteita, jotka hän halusi pukea biisiksi.

”Arjen jakaminen toisen ihmisen kanssa voi tuoda valtavasti onnea ja iloa elämään. Se ei kuitenkaan saisi olla sellaisessa avainasemassa, että kun toinen lähtee, niin kaikki valo katoaa. Välillä tuntuu, että tämä on normi yhteiskunnassamme ja ihminen yksilönä merkityksetön”, artisti avaa.

Sukupuuttoon-singlen on tuottanut Joonas Angeria.

Vuosi 2019 oli Nelli Matulan uralle merkittävä, sillä sen aikana hän nousi uudelle tasolle artistina. Debyyttialbumin julkaisun lisäksi hän keikkaili ympäri Suomen ja vuosi huipentui kahteen Emma-ehdokkuuteen. Nelli Matula nousi myös IFPI:n ja Teoston teettämässä tutkimuksessa parhaiten tunnetuksi tulokasartistiksi nuoren yleisön (alle 20-vuotiaat) keskuudessa.

Nelli Matula pysyy aktiivisena koko vuoden 2020 ja keskittyy erityisesti uuden musiikin julkaisemiseen.

Seuraa somessa:
Facebook: @nellimatulamusic
Instagram: @nellimatula

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Mari Hautamäki
Universal Music
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…