Suomen suurin levy-yhtiö Universal Music etsii kahta markkinointiharjoittelijaa markkinointitiimiinsä syyskaudelle 2020. Harjoittelijan roolissa pääset työskentelemään maailman ja Suomen suurimpien artistien julkaisujen kanssa alati muuttuvassa ja kehittyvässä digitaalisessa toimintaympäristössä. Työntekijälle tarjoamme näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen musiikkibisnekseen, alan kehittyneimmät työkalut sekä rennon, mutta ammattimaisen työyhteisön.

Toimenkuvanasi markkinointiharjoittelijana on avustaa tiimiä sen päivittäisissä työtehtävissä, jolloin pääset oppimaan miten modernia, digitaalisessa toimintaympäristössä tapahtuvaa musiikkimarkkinointia tehdään. Olemalla aktiivinen osa markkinointitiimiä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi myös itsenäisissä ja vastuullisissa sekä kotimaisiin että ulkomaisiin artisteihin liittyvissä työtehtävissä. Harjoittelu sopii erinomaisesti markkinointia tai viestintää opiskeleville, mutta ennen kaikkea edellytämme suurta kiinnostusta musiikkimarkkinointia kohtaan.

Hakijalta odotamme:
– Positiivista ja yrittäjähenkistä hands on -asennetta
– Kykyä hallita sujuvasti useita samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa toimintaympäristössä
– Vahvaa kiinnostusta ja osaamista yleisimmistä sosiaalisen median palveluista sekä trendeistä
– Järjestelmällisyyttä, proaktiivisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta
– Innovatiivista ja luovaa ajattelukykyä
– Viestinnällistä osaamista erityisesti tekstintuottamisen alueella
– Intohimoista suhtautumista populaarimusiikkia ja sen trendejä kohtaan
– Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
– Ajokortti katsotaan eduksi

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry(a)umusic.com otsikolla Markkinointiharjoittelija sunnuntaihin 5.4. mennessä. Etsimme tiimiimme kahta markkinointiharjoittelijaa, joista toinen työskentelee pääasiassa kotimaan markkinointitiimissä ja toinen ulkomaan markkinointitiimissä. Harjoittelujakso alkaa elokuun puolivälissä ja kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Lisätietoja: rekry(a)umusic.com

Universal Music Group (UMG) on Suomen ja myös koko maailman johtava musiikkialan yhtiö, jonka pääliiketoimintaa ovat äänitteiden tuotanto ja musiikin kustannustoiminta. Yhtiö löytää, kehittää, markkinoi ja jakelee verkostonsa kautta äänitettyä musiikkia kansainvälisesti 77 maassa. UMG:n omistaa ranskalainen Vivendi ja sen laajat artistisopimukset kattavat koko kansainvälisen musiikkikentän tehden UMG:n artistilistasta johtavan kaikilla mantereilla. Universalin kansainvälisesti tunnetuimpia artisteja ovat muun muassa Billie Eilish, The Weeknd, Eminem, Ariana Grande, Post Malone, Lady Gaga ja Rammstein. UMG:n suomalaisartisteihin kuuluvat muun muassa Pyhimys, Evelina, Mikael Gabriel, Olavi Uusivirta, Nelli Matula sekä Eino ja Aapeli.