Markkinointiharjoittelija

Suomen suurin levy-yhtiö Universal Music etsii Markkinointiharjoittelijaa osaksi markkinointitiimiämme. Roolissasi pääset työskentelemään maailman ja Suomen suurimpien artistien julkaisujen kanssa alati muuttuvassa ja kehittyvässä digitaalisessa toimintaympäristössä. Työntekijälle tarjoamme näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen musiikkibisnekseen, alan kehittyneimmät työkalut sekä rennon, mutta ammattimaisen työyhteisön.

Toimenkuvanasi on avustaa tiimiä sen päivittäisissä työtehtävissä, jolloin pääset oppimaan miten modernia, digitaalisessa toimintaympäristössä tapahtuvaa brändimarkkinointia tehdään. Olemalla aktiivinen osa markkinointitiimiä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi myös itsenäisissä ja vastuullisissa sekä kotimaisiin että ulkomaisiin artisteihin liittyvissä työtehtävissä.

Hakijalta odotamme:

  • Positiivista yrittäjähenkistä hands on -asennetta
  • Kykyä hallita sujuvasti useita samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa toimintaympäristössä
  • Järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja joustavuutta
  • Innovatiivista ja luovaa ajattelukykyä
  • Vahvaa kiinnostusta ja osaamista yleisimmistä sosiaalisen median palveluista sekä trendeistä
  • Kielitaito: suomi, englanti (muut kielet plussaa)

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry(a)umusic.com otsikolla Markkinointiharjoittelija maaliskuun loppuun mennessä. Etsimme tiimiimme kahta markkinointiharjoittelijaa. Harjoittelujakso alkaa elo-syyskuun vaihteessa ja kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Lisätietoja: rekry(a)umusic.com.

Universal Music Group (UMG) on Suomen ja myös koko maailman johtava musiikkialan yhtiö, jonka pääliiketoimintaa ovat äänitteiden tuotanto ja musiikin kustannustoiminta. Yhtiö löytää, kehittää, markkinoi ja jakelee verkostonsa kautta äänitettyä musiikkia kansainvälisesti 77 maassa. UMG:n omistaa ranskalainen Vivendi ja sen laajat artistisopimukset kattavat koko kansainvälisen musiikkikentän tehden UMG:n artistilistasta johtavan kaikilla mantereilla. Universalin kansainvälisesti tunnetuimpia artisteja ovat muun muassa Kendrick Lamar, The Weeknd, Eminem, Rihanna, Justin Bieber, Maroon 5, Katy Perry, Sam Smith, U2 ja Metallica. UMG:n suomalaisartisteihin kuuluvat muun muassa Mikael Gabriel, Evelina, Kasmir, Pyhimys, Gasellit, Janna ja Nikke Ankara.