Suomen suurin levy-yhtiö Universal Music etsii kahta markkinointiharjoittelijaa markkinointitiimiinsä kevätkaudelle 2019. Harjoittelijan roolissa pääset työskentelemään maailman ja Suomen suurimpien artistien julkaisujen kanssa alati muuttuvassa ja kehittyvässä digitaalisessa toimintaympäristössä. Työntekijälle tarjoamme näköalapaikan kotimaiseen ja kansainväliseen musiikkibisnekseen, alan kehittyneimmät työkalut sekä rennon, mutta ammattimaisen työyhteisön.

Toimenkuvanasi markkinointiharjoittelijana on avustaa tiimiä sen päivittäisissä työtehtävissä, jolloin pääset oppimaan miten modernia, digitaalisessa toimintaympäristössä tapahtuvaa brändimarkkinointia tehdään. Olemalla aktiivinen osa markkinointitiimiä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi myös itsenäisissä ja vastuullisissa sekä kotimaisiin että ulkomaisiin artisteihin liittyvissä työtehtävissä. Harjoittelu sopii erinomaisesti markkinointia tai viestintää opiskeleville, mutta ennen kaikkea edellytämme suurta kiinnostusta musiikkimarkkinointia kohtaan.

Hakijalta odotamme:

– Positiivista ja yrittäjähenkistä hands on -asennetta
– Kykyä hallita sujuvasti useita samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa toimintaympäristössä
– Järjestelmällisyyttä, proaktiivisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta
– Innovatiivista ja luovaa ajattelukykyä
– Vahvaa kiinnostusta ja osaamista yleisimmistä sosiaalisen median palveluista sekä trendeistä
– Viestinnällistä osaamista erityisesti tekstintuottamisen alueella
– Kielitaito: suomi ja englanti

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry(a)umusic.com otsikolla Markkinointiharjoittelija lokakuun loppuun mennessä. Etsimme tiimiimme kahta markkinointiharjoittelijaa. Harjoittelujakso alkaa tammikuussa 2019 ja kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Lisätietoja: rekry(a)umusic.com.

Universal Music Group (UMG) on Suomen ja myös koko maailman johtava musiikkialan yhtiö, jonka pääliiketoimintaa ovat äänitteiden tuotanto ja musiikin kustannustoiminta. Yhtiö löytää, kehittää, markkinoi ja jakelee verkostonsa kautta äänitettyä musiikkia kansainvälisesti 77 maassa. UMG:n omistaa ranskalainen Vivendi ja sen laajat artistisopimukset kattavat koko kansainvälisen musiikkikentän tehden UMG:n artistilistasta johtavan kaikilla mantereilla. Universalin kansainvälisesti tunnetuimpia artisteja ovat muun muassa Ariana Grande, Imagine Dragons, Drake, Lana Del Rey, Post Malone, Lady Gaga, Lukas Graham ja Amaranthe. UMG:n suomalaisartisteihin kuuluvat muun muassa Mikael Gabriel, Evelina, Kasmir, Pyhimys, Gasellit, Janna ja Robin.