Universal Music Finland

Makki_Muistikuvien_vanki

Mäkki julkaisi kaksi uutta sinkkua maanantaina 25.7. – kappaleilla mukana Keko Salata ja Kube

Pakastin ja Apuva -hiteistään tuttu räppäri Mäkki julkaisi uutta musiikkia tuplasinkun muodossa maanantaina 25.7. Muistikuvien vanki -sinkulla feattina kuullaan Keko Salata ja sinkun B-puolen Takas-nimisellä kappaleella feattaa Kube.

”Viimeiset kolme vuotta oon saanu keikkailla ja tehdä musiikkia päivätyökseni. Ennen tätä oon kuitenkin ehtiny elää ja kokea mitä erikoisimpia hetkiä, niin työksi muodostuneen harrastuksen kuin arkisen elämänkin parissa. Kovana puuhastelijana oon usein miettiny, mikä mut kuljetti just tähän pisteeseen ja kauan tää matka vielä kestää”, Mäkki kertoo.

Muistikuvien vanki välittää positiivisen fiiliksen menneistä kausista ja avaa oven kohti uutta. Kääntöpuolen Takas-sinkulla palataan kotikulmille. Biisillä vierailee läheinen ystäväni Kube, jonka kanssa ollaan kasvettu, luotu alusta ja jaettu lähtöruutu”, Mäkki avaa uutta tuplajulkaisuaan.

Vuosi 2016 on ollut Mäkille musiikillisesti menestyksekäs. Alkuvuonna julkaistu Pakastin-sinkku on ylittänyt platinarajan ja toukukuussa julkaistu Apuva-sinkku puolestaan kultarajan. Räppärin tuttu feattaus-linja on jatkunut myös tänä vuonna; mies kuullaan muun muassa Hesaäijän Terassilta lentoon -kultasinkulla.

Mäkki keikkailee ahkerasti loppukesän ajan. Räppäri nähdään muun muassa Seinäjoen Solar Sound -festareilla 30.7., Hartwall Arenalla pidettävässä Tubeconissa 12.8. sekä Turun Aura Festeillä 13.8.

Seuraa Mäkkiä
Facebookissa – aitomakki
Instagramissa – aitomakki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Jannika Nyqvist
jannika.nyqvist@umusic.com
040 684 2029

26 heinäkuu 2016
HeavyWeight_Aina lauantaina

HeavyWeight ja Juulia päättivät tehdä yhteistyötä – tuloksena syntyi täysin uudenlainen soundimaailma

EDM-musiikin dj-ryhmä HeavyWeight julkaisee uutta musiikkia perjantaina 22.7. Aina lauantaina -nimeä kantavalla sinkulla on mukana myös Vakavaa ja Huomenna mä meen -kappaleistaan tunnettu Juulia.

Huomenna julkaistavan Aina lauantaina -kappaleen yhteistyö alkoi alunperin jo viime syksynä Universal Musicin Oktoberfest -juhlilla. ”Juulia oli juuri julkaissut ensimmäisen oman singlensä Vakavaa ja kuulin sen ekaa kertaa siellä livenä. Biisi pysäytti mut täysin ja keikan jälkeen oli aivan pakko kävellä bäkkärille ja ehdottaa yhteistyötä”, HeavyWeightin Jyri Heikkinen kertoo.

”Haluttiin tehdä täysin erilainen biisi, mitä yleensä tehdään ja muutaman tunnin pohtimisen jälkeen päädyttiin tällaiseen soundimaailmaan ”, Jyri Heikkinen avaa kappaleen tekoprosessia. ”Me tykättiin lopputuloksesta niin paljon, että seuraava kappale Juulian kanssa on jo työn alla”, Heikkinen jatkaa.

”Biisin ensimmäisen säkeistön eka versio me kirjotettiin Pyhimyksen kanssa ABC:lla just ennen Emma-gaalaa”, Juulia kertoo. ”Loput biisistä hiottiin rauhassa kasaan studiolla yhdessä tuottaja Leo Jupiterin kanssa”, Juulia jatkaa.

”Biisi kertoo siitä, kun tietäis, että pitäis päästää irti jostain asiasta tai ihmisestä, mutta silti hetkittäin ajautuu tilanteisiin, joissa tunteet menee järjen edelle”, Juulia avaa kappaleen sanomaa.

HeavyWeightin kesä on lähtenyt käyntiin lennokkaasti, sillä Teflon Brothersin ja Ressu Redfordin kanssa yhdessä tehty, toukokuun lopussa julkaistu Hubba Bubba -sinkku on ylittänyt jo platinarajan. Yhtyeen kesä jatkuu uutta musiikkia tehdessä ja keikkaillessa. HeavyWeightin voi tänä kesänä nähdä muun muassa Oulun Qstock -festivaaleilla perjantaina 30.7. sekä lauantaina 6.8. Helsingin Kyläsaaressa järjestättävillä Weekend-festivaaleilla.

Seuraa HeavyWeightia

Facebookissa – HeavyWeightDJ
Instagramissa – heavyweightdj

Seuraa Juuliaa
Facebookissa – Juulia
Instagramissa – oonjuulia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Jannika Nyqvist
jannika.nyqvist@umusic.com
040 684 2029

21 heinäkuu 2016
Tuomas Kauhanen_Jatkoajalle

Tuomas Kauhanen julkaisi 6. heinäkuuta uuden singlen Jatkoajalle ft. Tiana

Jatkoajalle on rap-artisti Tuomas Kauhasen uusi sinkku, jolla feattaa Tiana. Räppärin edellinen sinkku, MM-lätkän kisatunnari Paita kattoon soi paljon MTV:n kisalähetyksissä ja nousi parhaillaan Spotifyn Top 50 -listan sijalle neljä.

”Oon kiitollinen Paita kattoon -biisin menestyksestä, sillä suosion pysyminen ei oo itsestäänselvyys. Vahva startti M-Eazyn ja Universalin kanssa on saanut mut entistä innostuneemmaksi tulevasta”, räppäri kertoo.

”Jatkoajalle kertoo palavasta kesäisestä ihastumisesta ja ryyppyputkesta. Jollain tapaa kaikki mun biisit pohjautuu omaan kokemukseen, eikä tääkään ole poikkeus.” Kauhanen kuvailee uutta sinkkuaan.

Räppäri on työstänyt uutta kappaletta tuttuun tapaan tuottaja Henri ’MGI’ Lanzin (mm. Evelina, Nikke Ankara, Cheek) kanssa. MGI:n ja Tuomaksen lisäksi singleä ovat olleet tekemässä Ilkka Wirtanen, Kalle Mäkipelto eli Kashwell sekä Tiina Vainikainen eli Tiana. Kertosäkessä laulava Tiana on aikaisemmin kirjoittanut kappaleita mm. Evelinalle ja Arttu Lindemanille.

Kauhasen ensimmäinen sooloalbumi Sano vaan Tuomas julkaistiin kolme vuotta sitten. Albumin platinaa myynyt Enkeli-single oli The Voicen Virallinen Kesähitti vuonna 2013. Kauhanen muistetaan myös kultaa myyneestä Pummilla Tallinnaan -singlestä, joka oli iso hitti vuonna 2014. Uutta musiikkia alettiin tekemään heti viime syyskuussa julkaistun EP:n Hulluja päiviä ja rakkauslauluja jälkeen.

Räppärin kesään sisältyy toistakymmentä keikkaa ja paljon studiossa työskentelyä. Uutta sinkkua on kaavailtu syyskuulle.

Seuraa Tuomasta somessa:

Facebook: Tuomas Kauhanen
Instagram:@tuomaskauhanen
Twitter: @TuomasKauhanen
Snapchat: tuomaskauhanen

Keikat:
AJ Saarela
M-Eazy Music Live Oy
044 2199 311
aj@meazymusic.fi

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen
Universal Music Oy
050 4673 269
tara.kojonen@umusic.com

13 heinäkuu 2016
kasmir-nutellaa-ja-jutellaa

KASMIRIN TOINEN KESÄSINKKU NUTELLAA JA JUTELLAA JULKAISTIIN 13.7.

Nutellaa ja jutellaa täydentää Kasmirin kesäbiisikombon! Hauska ja nostattava, kesäkuussa julkaistu menobiisi Moshaamaan saa nyt parikseen herkkyyttä ja hempeyttä hehkuttavan Nutellaa ja jutellaa -sinkun. Nutellaa ja jutellaa edustaa Kasmirin omaleimaista purkkasoulia yhdistellen suloista soulia ja groovaavaa poppia. Hempeää lempeä hehkuttava kappale on myös tanssittava fiilistelybiisi, jolla miehen uskomaton ääniala tulee laajalla skaalalla esiin.

Kasmir kertoo biisistä: ”Mä koen Nutellaa ja jutellaan tietynlaisena paluuna purkkasoul-juurille tai ehkä se on love discoa – biisi voi olla kaikille keski- ja loppukesän romantikoille oma teemalaulu :). Tän biisin mimmi on oikeasti niin ihana, että ei halua mokata hänen kanssaan etenemällä vaikka liian nopeasti. Siksi on oikeasti ihan fine vaan Nutella ja jutella.”

Moshaamaan ja Nutellaa ja jutellaa ovat kesän 2016 lisä Kasmirin kesäkeikkasettiin helmikuussa julkaistun Amen-sinkun ohella. Kasmir keikkailee ahkerasti kesän aikana, festarikeikkoja on Summer Upista Tammerfestiin ja Qstockista Blockfestiin.

Tulevan syksyn aikana valmistuu lisää musiikkia. Kasmirin toinen albumikokonaisuus on jo hyvällä mallilla.

Facebook: KasmirVirallinen
Instagram: @Kasmirvirallinen
Twitter: @__KASMIR__
Snapchat: kasmirsnap

Keikat:
Mika Sorola
Rähinä Live Oy
+358 44 269 6072
mika@rahina.com

Lisätiedot, haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
P. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Evelina - Sushi

EVELINALTA UUSI SINKKU ”SUSHI ft. JVG”

Evelinan valtaisat radio- ja Spotify-hitit, tuplaplatinaa streamannut Honey feat. Mikael Gabriel ja platinaan noussut Sireenit saavat nyt jatkoa! Sushi-biisillä jatkuu myös Takajeejee-biisin myötä alkanut yhteistyö JVG:n kanssa.

Sushi syntyi hyvissä fiiliksissä, oli jotenkin tosi rentoo ja hauskaa aloittaa uuden biisin tekeminen Honeyn ja Sireenien jälkeen. Halusin biisiin sitä tunnelmaa, sellaista leikittelyä, ei mitään vakavaa tilitystä tai kriisin purkua, mistä kyllä myös saattaa syntyä hyviä ideoita ja tekstiä. Mut Sushi on erilainen, hauska ja kevyt. Sen kivan ja rennon tunnelman myötä myös JVG-fiitti tuntui tosi luontevalta. Ihanaa et JVG lähti messiin ja saatiin tehdä Takajeejeen jatkoksi uutta yhdessä”, kertoo Evelina.

Sushin tuotannosta vastaa totuttuun tapaan Henri ”MGI” Lanz. Yhteinen sävel on selkeä ja uusia biisejä on työstetty kevään aikana. Evelina on löytänyt oman tyylinsä ja naisen suomenkielinen urbaani, jenkkivivahteinen moderni pop on jäljittelemätöntä ja ainutlaatuista. Evelinan debyyttialbumi julkaistaan syksyllä.

Evelina on noussut lyhyessä ajassa Suomen yhdeksi seuratuimaksi artistiksi ja idoliksi. Oma tyyli ja luonteva yhteys faneihin herättää valtavasti keskustelua ja ihailua. Instagram-seuraajia Evelinalla on jo yli 72.000.

Evelinan kesään mahtuu noin nelisenkymmentä keikkaa sisältäen mm. Provinssin, Summer Upin, Aurafestin, Blockfestin. Kesän keikakalenteri löytyy osoitteesta: http://www.evelina.fi/

Seuraa Evelinaa somessa:
Facebook: evelinavirallinen
Instagram: evelinavirallinen
Snapchat: yliylijumalatar

Keikat:
AJ Saarela
M-Eazy Music Live Oy
Puh. +358 44 2199 311
aj@meazymusic.fi

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

TCT-Landelle

TCT lähtee Landelle

TCT:n kesäbiisi 2016 on Landelle. TCT:lle ominainen hyvän fiiliksen kesäsinkku julkaistiin perjantaina 8.7. ja sitä täydentää Ylen Summeri-ohjelman kanssa yhteistyössä tehty video. Landelle videolla yhdistyvät Suomen kesä ja kesäloman huippufiilikset parhaassa seurassa tanssintäyteisissä bileissä – paikkana tietysti kesämökki! TCT heittäytyy videolla innolla myös tanssikoreografiaan, joka oli kundeille uusi mutta erittäin hauska kokemus.

Hauskan kesäbiletyksen lisäksi video nostaa esille erityisesti nuorille tärkeät kuvaamisen ja kommunikoinnin välineet herättäen myös ajatuksia siitä, onko elämän jatkuva taltiointi välttämättä tarpeellista.

Estottomalla energiallaan, hauskoilla hiteillään ja vilpittömällä asenteellaan yleisön valloittanut TCT-ryhmä, T.L, Comeetta, Tiahu ja DJ Arctic Nerd ovat viihtyneet kevään studiossa suunnitellen uutta musaa ja testaillen myös uusia soundeja ja musavaikutteita. Ensimmäinen sinkku Soiton päässä julkaistiin 11.5.

Landelle videon on tuottanut Obscure ja se julkaistiin perjantaina 8.7. Katso video tästä: http://areena.yle.fi/1-3436266

Seuraa TCT:tä somessa:
Facebook: OfficialTCT
Instagram: tctmusiikki
Snapchat: tctmusiikki

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Fried Live
+358 40 843 3169
mikko.varjamo@fried.fi

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p: 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

NAA-Desiigner

Panda tulee Brooklynista

Kuka hän on?

Desiigner, oikealta nimeltään Sidney Selby III, on 18-vuotias rap-artisti Brooklynista.

Mistä kaikki alkoi?

Kanye Westin ylistämä nuori tulokas sai levytyssopimuksen helmikuussa ja julkaisi SoundCloudissa kuuntelussa olleen debyyttisinglensä “Panda”. Jo hieman yli kuukaudessa kappaleesta muodostui viraali-ilmiö Amerikassa.

Mitä seuraavaksi?

”Panda” jatkaa kasvamistaan ympäri maailman. Spotifyssa biisi on tällä hetkellä globaalin listan sijalla 15 ja sitä on kuunneltu jo yli 33 miljoonaa kertaa!

Psst… Desiignerin voit kuulla myös featina Kanye Westin uudella ”The Life Of Pablo” –albumilla!

Seuraa Desiigneriä myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

SeebNAA

KOHTA TANSSITAAN NORJAA

Ketä he ovat?

SeeB on norjalainen elektronisen musiikin duo, jonka takana ovat Simen Eriksrud ja Espen Berg.

Mistä kaikki alkoi?

Eriksrud ja Berg ovat aikaisemmin työskennelleet Oslossa useiden listahittien sanoittajina ja tuottajina. SeeB sai alkunsa vuonna 2015, kun miehet päättivät yhdistää voimansa ja alkoivat keskittymään täysin omaan uniikkiin soundiinsa. Duon julkaisema remix Mike Posnerin ”I Took a Pill in Ibiza”-biisistä räjäytti Spotifyn ja jatkaa yhä kasvuaan globaalisti Top 10 -sijoituksilla.

Mitä seuraavaksi?

Vuoden 2016 alussa SeeB kirjoitti levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa, ja miehet työstävät nyt studiossa uutta musiikkiaan. Debyyttisinkku ”Breathe” julkaistaan 11. maaliskuuta.

Psst… Duon meininkiä voit seurata muun muassa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

NAA-Aurora

NORJALAISARTISTI AURORA LÄPIMURRON KYNNYKSELLÄ

Kuka hän on?

Aurora Aksnes on 19-vuotias norjalaisartisti, joka ihastuttaa keijukaismaisella ja samalla voimakkaalla lavapresenssillään.

Miten kaikki alkoi?

Norjan Bergenissä kasvanut Aurora alkoi kirjoittaa biisejä 10-vuotiaana. Äitinsä kannustamana Aurora alkoi 15-vuotiaana esiintymään myös kodin ulkopuolella. Uransa alussa keikkoja hurjasti jännittänyt Aurora on kasvanut esiintyjäksi, jota muun muassa Katy Perry on ylistänyt. Naisen ensimmäinen EP ”Running with the Wolves” julkaistiin keväällä 2015.

Mitä seuraavaksi?

Auroran uusin sinkku ”Conqueror” julkaistiin tämän vuoden alussa ja odotettu debyyttialbumi ”All My Demons Greeting Me as a Friend” tulee ulos 11. maaliskuuta. Mimmi itse painottaa, että hänellä on lapsuudesta lähtien ollut palo kirjoittaa kappaleita miettimättä, että musiikista tulisi joskus ammatti tai hänestä julkkis. ”En ikinä tahdo menettää musiikin tekemisen iloa”, Aurora summaa.

Psst… Aurora nähdään myös Suomessa kesällä, mimmi tulee nimittäin esiintymään Provinssiin! Tutustu Auroran musiikkiin ja ajatuksiin täältä.

Auroraa voit seurata myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä!

NAA-dawin

VINEN KAUTTA TANSSIMUSIIKIN URANUURTAJAKSI

Kuka hän on?

Dawin on 24-vuotias, Brooklynista lähtöisin oleva Republic Records -labelin signaus, jonka kappaleet ovat todellisia bileanthemeita, jotka on maustettu isoilla beatdropeilla ja tarttuvilla lyriikoilla.

Miten kaikki alkoi?

Dawin haki nostetta uralleen ensin Myspacen sekä YouTuben kautta, mutta herran jumpstart tulikin vasta videosovellus Vinen kautta, jossa hänen hittinsä ”Just Girly Things” keräsi nopeasti näkyvyyttä. Suosio Vine -videoiden parissa jatkui myös kundin seuraavalla ”Dessert”-sinkulla, mikä todisti ettei Dawinin suosio ollut pelkkä satunnainen onnenpotku. ”Dessert” levisi räjähdysmäisesti fanien tekemillä kuuden sekunnin pituisilla videoilla ja sai Youtubessakin huomiota keräten yli 50 miljoonaa katselukertaa.


Mitä seuraavaksi?

Hittiensä myötä Dawinista on nopeasti tulossa yksi tanssimusiikin johtavista ja ylivoimaisista uranuurtajista maailmalla. Artisti itse on kuitenkin pohtinut hyllyttävänsä beat-drop hitit joksikin aikaa. Kundi kertoo, että hänestä olisi hienoa näyttää faneille intiimimpi, riisuttu puoli itsestään. ”Ehkä vain minä ja kitara”, Dawin vinkkaa ja jatkaa: ”Useimmat ihmiset eivät ehkä osaisi odottaa sellaista minulta”.


Psst…
Dawinin ”Dessert”-hitti on tällä hetkellä todella kuumaa kamaa tanssijoiden keskuudessa ja biisiä onkin koreografioitu upeasti – tästä yksi upea tanssi olkaa hyvä!

Dawinin löytää myös Instagramista, Facebookista ja Twitteristä.