Universal Music Finland

UUTISET / Blogi

INKA-Addikti

UUSI ARTISTI INKA JULKAISI ENSIMMÄISEN SINGLENSÄ ”ADDIKTI”

Soolouralle lähtenyt INKA julkaisee tänään keskiviikkona 18.10. ensimmäisen singlensä ”ADDIKTI”. Nimetön-yhtyeen solistina toiminut INKA lähti yhtyeestä kolme vuotta sitten etsiäkseen omaa ääntään artistina. Nimetön tuli tunnetuksi radiohiteistään ”Peili”, ”Kuuleeko kukaan” ja ”Kuinka mä susta tykkään”. Viimeisen kolmen vuoden ajan INKA on tehnyt rutkasti omaa musiikkia yhdessä Mikke Vepsäläisen kanssa ja nyt julkaistava ”ADDIKTI” on kaksikon ensimmäinen rakkauslapsi.

”Halusin kertoo rehellisesti ne fiilikset miltä tuntuu, kun addiktoituu johonkin ihmiseen niin pahasti et oma elämä menee hetkeks palasiks.  Vaikka tän biisin teksti ei oo ehkä iloisin, niin ei haluttu tehdä mitään itkuvirttä asiasta, vaan bailata se paska ulos systeemistä. Mulla on haave et jengi tulee keikoille ja joraa hikipäissään.”

INKA tahtoo pitää langat käsissään ja kertoo seuraavaa:

Kaikki tekstit on suoria otoksia eri elämänvaiheista mitä oon kahlannut, tai kahlaan läpi. Uskon että jos rehellisesti kerron miltä joku on musta tuntunut, niin joku toinenkin voi samaistua siihen.

”Oon jopa löytänyt itestäni sisäisen pilkunviilaajani, haluun pitää kaikki langat käsissä ehkä vähän liiankin kauan ennenkun pystyn päästämään irti. Oon miettinyt logoista asti kaiken, jotka ollaan mahtavan pienen tiimin kanssa saatu toteutettua loistavasti. Kaikki tää on kuitenkin vaivan arvoista, koska pystyn sanomaan et tää lopputulos on 100% minä.”

SEURAA INKAA:

Facebook: www.facebook.com/inkavirallinen

Instagram: www.instagram.com/inkavirallinen

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:

Tara Kojonen

Universal Music Oy

050 4673 269

tara.kojonen@umusic.com

Janna_Tahdon

JANNA LAULAA TAHDON

Parhaillaan Tähdet tähdet -ohjelmassa kilpaileva Janna valmistelee toista suomenkielistä albumiaan, joka julkaistaan alkuvuodesta 2018. Tulevalta levyltä julkaistaan nyt keskiviikkona 18.10. uusi single ”Tahdon”. Kaihoisa kappale vie ajatukset viattomaan menneisyyteen, aikaan ennen huolia ja pelkoja. ”Tahdon syntyi siitä ajatuksesta, että haluaisi palata takaisin aikaan kun oli vielä viaton ja vähän sinisilmäinenkin, ja siitä että aikuisenakin pystyisi pitämään lapsenomaisen uskon ja innon elämään”, Janna kertoo.
Kappale on tehty yhteistyössä Saara Törmän, Aku Rannilan ja Henkka ”MGI” Lanzin kanssa.

Jannan suomenkielinen debyyttialbumi, vuonna 2014 julkaistu ”Janna” toi hänelle viisi Emma-ehdokkuutta ja Iskelmä-palkinnon. Levy on streamannut kultaa. Kultaa ovat streamanneet myös Jannan uudet singlet; viime vuonna julkaistut ”Paljon onnee” ja ”Anna mä puhallan” sekä tänä vuonna julkaistut singlet ”Mitä jos” ja ”Vaikee mut oikee” feat Nikke Ankara.

Seuraa Jannaa somessa:
Facebook: jannavirallinen
Instagram: jannahurmerinta
Snapchat: jannahurmerinta

Keikat: janna.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Satu Snellman
satu.snellman@umusic.com
p. 040 50 88 190

Sunrise Avenue_Heartbreak Century

SUNRISE AVENUE SAKSAN ALBUMILISTAN KÄRKEEN

Sunrise Avenuen uusi albumi ”Heartbreak Century” ponnahti julkaisunsa jälkeen suoraan Saksan albumilistan ykköseksi. Levyn menestystä on siivittänyt muun muassa single”I Help You Hate Me”, joka on tällä hetkellä Saksan radioiden Top 10 soitetuimpien kappaleiden joukossa.

Yhtyeen suosio kotimaassa kasvaa kasvamistaan. Sunrise Avenue esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla 23. maaliskuuta keväällä 2018. Liput konserttiin tulivat myyntiin tänään perjantaina klo 9 ja areena varattiin loppuun minuuteissa. Mahdollisia vapautuvia varauksia kannattaa tiedustella Ticketmasterista.

Sunrise Avenuen kiertue lähti liikkeelle Helsingin loppuunmyydyltä Tavastialta keskiviikkona. Tänään bändi esiintyy Tampereen Pakkahuoneella ja huomenna Turun Gongissa. Molemmat keikat ovat loppuunmyytyjä. Suomen jälkeen kiertue jatkuu ympäri Euroopan ja päättyy maaliskuussa Hartwall Arenalle.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2014 julkaistu ”Best Of” -kokoelmalevy on myynyt Saksassa peräti tuplaplatinaa eli yli 400 000 kappaletta. Yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään ”Hollywood Hills”, ”I Don’t Dance”, ”Forever Yours” ja ”Fairytale Gone Bad”. Yhtye on huomioitu lukuisia kertoja sekä kotimaisilla että kansainvälisillä musiikkialan palkinnoilla.

Seuraa Sunrise Avenueta:
Facebook: www.facebook.com/sunriseavenue
Instagram: www.instagram.com/sunriseavenue
Twitter: www.twitter.com/SunriseAveBand

Haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Universal Music
tara.kojonen@umusic.com

elton john

ELTON JOHN JULKAISEE KOKOELMALEVYN DIAMONDS

Elton Johnilta Diamonds-kokoelma 11.11. Artisti mukana myös Kingsman: Kultainen kehä -elokuvassa

Elton John julkaisee massiivisen kokoelmalevyn Diamonds marraskuun 11. päivä. Kokoelma tulee saataville digitaalisten formaattien lisäksi kahden cd:n, kolmen cd:n ja kahden LP:n paketeissa. Diamonds-levyllä kuullaan Elton Johnin suurimmat hitit, mukana ovat mm. Candle In The Wind, Don’t Go Breaking My Heart, Can You Feel The Love Tonight ja Don’t Let The Sun Go Down On Me, jonka Elton John levytti yhdessä George Michaelin kanssa.

Kahden cd:n paketti pitää sisällään 34 kappaletta ja 10-sivuisen bookletin, kolmen cd:n paketissa on 34 kappaletta sekä 17 Elton Johnin valitsemaa omaa suosikkikappalettaan, 72-sivuinen kirja albumin kappaleista ja viisi Elton John -postikorttia. Kahden LP:n paketissa on 21 kappaletta 180 gramman vinyylilevyillä.

Tänä vuonna tulee täyteen 50 vuotta Elton Johnin ja hänen sävellyskumppaninsa Bernie Taupinin yhteistyötä. Kaksikko tapasi vuonna 1967 musiikkilehdessä olleen ilmoituksen kautta ja yhteistyö on jatkunut hedelmällisenä siitä lähtien.

Elton John on ajankohtainen myös muotitalo Guccin lanseeraaman kevät/kesä 2018 -kokoelman myötä, joka on saanut inspiraationsa laulajatähden omintakeisesta tyylistä. Elton John on mukana myös Kingsman: Kultainen kehä -elokuvassa, jossa hän esittää itseään.

www.facebook.com/eltonjohn
www.eltonjohn.com
www.twitter.com/eltonofficial
www.instagram.com/eltonjohn

Lisätiedot:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

beck

MONINKERTAISEN GRAMMY-VOITTAJAN UUSI ALBUMI ULKONA NYT

MONINKERTAINEN GRAMMY-VOITTAJA BECK JULKAISEE TÄNÄÄN UUDEN ALBUMIN COLORS
Colors on jatkoa vuoden albumin Grammyn voittaneelle Morning Phase -levylle

Tänään julkaistava ”Colors” on Beckin 13. albumi. Uuden albumin tuottivat Greg Kurstin ja Beck lukuun ottamatta kahta kappaletta, joista toinen on Beckin, toinen Beckin ja Cole M.G.N:n yhdessä tuottama. ”Colors” seuraa vuoden 2014 menestyslevyä ”Morning Phase”.

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Beck on tehnyt pitkän ja polveilevan uran, yhdistellyt rohkeasti eri tyylilajeja sekä ottanut vaikutteita eri aikakausien musiikista. Artisti julkaisi vuonna 1994 debyyttilevynsä ”Mellow Gold”, joka piti sisällään maailmanlaajuiseksi hitiksi nousseen ”Loser” -singlen. Artistin kakkosalbumi ”Odelay” myi moninkertaista platinaa ja toi Beckille tämän ensimmäisen Grammy-palkinnon. Tähän mennessä menestyksekkäin albumi on vuonna 2014 julkaistu ”Morning Phase”, joka oli myynti- ja arvostelumenestys ja toi artistille kolme Grammy-palkintoa.

”Colors is by far Beck’s most upbeat and enjoyable record since the ’90s.”NME ****

”euphoric blast of experimental pop”Rolling Stone

”His best uptempo record since Odelay.”Q Magazine

Seuraa Beckiä:
Facebook: www.facebook.com/Beck
Twitter: @beck
Instagram: @beck

Lisätiedot ja haastattelut:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com
040 8387444

pyhi

PYHIMYS JULKAISEE UUDEN PITKÄSOITON ”TAPA POIKA”

Pyhimys, eli Mikko Kuoppala julkaisee helmikuussa 2018 ”Tapa poika” nimeä kantavan albumin, joka on artistin toinen Johanna Kustannuksen kautta julkaistava albumi.

”Tapa poika albumin tekstisisältö alkoi muodostua sisäisistä dialogeista ja pohdinnoista. Olin epävarma hukassa oleva poikanen, joka haluaa tietää mitä hänen pitäisi tehdä. Musiikissa. Yhteiskunnassa. Elämässä. Olin myös oma adoptioisäni, joka rauhoitteli poikaa ja auttoi tätä näkemään kauemmas ja sitä kautta toteamaan hätäisen värisemisen turhanpäiväiseksi. Lopussa pojasta tuli isä”, avaa artisti.

Pyhimys haluaa poikkeuksellisesti esitellä albumillisen julkaisemattomia kappaleita eksklusiivisella keikalla Helsingin Valkoisessa Salissa 18. marraskuuta.

”Tässä ei kauheasti ole Pyhimys-keikkoja ollut, niin keksin sellasen idean, että pidetään harjotuskeikka, jossa testaillaan uusia biisejä salaa jossain pienessä mestassa. No keikkamyyjä-Jussi sitten keksikin, että järjestetään sen sijaan kunnon tapahtuma, jossa esitellään uusi, julkaisematon albumi yleisölle. Siispä 18.11. Valkoisessa salissa Helsingissä esitetään Tapa Poika – nimeä kantava, helmikuussa 2018 julkaistava pitkäsoitto kannesta kanteen ja kokeillaan samalla visupuolta ja valoja. Luvassa on epävarmuutta ja haavoittuvuutta jykevissä puitteissa. Jos ei käy niin, että heitätte mua terävillä tomaateilla ja juoksen itkien pois lavalta, niin vedetään loppuun vielä setillinen vanhempia biisejä, että saadaan se sika pois säkistä, eikä jää harmittamaan jos uus levy onkin ihan paska”, kommentoi Pyhimys.

Pyhimys julkaisi kahden vuoden tauon jälkeen 19.9. uuden soolokappaleen ”Kynnet, kynnet”, jossa feattaa Vesta. Kappale on julkaisusta lähtien ollut Spotifyn top 20 listalla, korkeimmillaan sijalla kahdeksan.

Liput keikalle tulevat myyntiin torstaina 12.10. klo 9:00 https://www.tiketti.fi/tapahtuma/50334

SEURAA PYHIMYSTÄ:

Facebook: www.facebook.com/paradisemikko
Instagram: www.instagram.com/socialsuicidebomber
Twitter: www.twitter.com/paradisemikko

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Jannika Nyqvist
+358 40 6842029
jannika.nyqvist@umusic.com

 

JP Cooper

TURUN KAUTTA BILLBOARDIN KÄRKEEN – BRITTITÄHDEN DEBYYTTIALBUMI NYT ULKONA

”Raised Under Grey Skies” -levy on äänitetty Friedin studiolla Punavuoressa

Manchesterilainen JP Cooper julkaisee kauan odotetun debyyttialbuminsa ”Raised Under Grey Skies” tänään perjantaina 6. lokakuuta. 20 kappaleen deluxe-versio sisältää muun muassa kappaleet ”September Song”, ”Passport Home”, ”She’s On My Mind” sekä grime-artisti Stormzyn kanssa tehdyn yhteiskappaleen ”Momma’s Prayers”. Pääset kuuntelemaan albumia tästä.

Brittiläisen JP Cooperin ura on ollut kovassa nousukiidossa viimeiset puolitoista vuotta. Artisti tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2016 kesällä, kun radio- ja Spotify-listoille nousi Jonas Bluen ”Perfect Strangers” -kappale, jolla JP vastasi vokaaleista ja jota hän oli myös säveltämässä. Viime syksynä hän julkaisi ensimmäisen oman singlensä ”September Song” isolle levy-yhtiölle. Kappale nousi hitaasti mutta varmasti kansainväliseksi hitiksi ja vei manchesteriläismiehen promokiertueille ympäri maailman.

Menestys ei kuitenkaan tullut ilman sitkeää työtä. JP Cooper kiersi vuosia paikallisia pikkuklubeja, jakoi omien keikkojensa flyereita, lauloi gospel-kuorossa, julkaisi omakustanteita ja ajoi satoja kilometrejä esiintyäkseen vain muutamille kymmenille ihmisille. JP pääsi mukaan Soul Features -videoblogiin, jonka kautta sana levisi, yleisömäärät keikoilla alkoivat kasvaa ja levy-yhtiöt kiinnostuivat. Island Records nappasi JP:n talliinsa ja artisti julkaisi kaksi EP:tä ennen ”September Song” -jättipottia.

Island Recordsin kautta JP tutustui suomalaistuottaja Teemu Brunilaan, jonka kanssa hän aloitti työstää debyyttilevyään. Albumia on valmisteltu Brunilan studiolla Turussa ja äänitetty Friedin studiolla Helsingin Punavuoressa. Kaksikon yhteistyön tuloksena syntyi myös ”Birthday” -kappale, joka päätyi Fifty Shades Darker -soundtrackille, joka nousi Billboardin listaykköseksi.

JP Cooperin säveltämät kappaleet juontavat juurensa tämän omiin elämän tapahtumiin. Levyn avausraita ”We Were Raised Under Grey Skies” on JP:n henkilökohtaisin: se kertoo artistin kotipaikasta Manchesteristä, hänen lapsuudestaan, isästään ja äitinsä kuolemasta JP:n ollessa vasta 11 kuukauden ikäinen.

”I’m incredibly excited to be able to saythat my debut album is finally coming out. It’s been a life time in the making anda long journey from playing to a handful of people at Manchester open mic nights, to a sold out European tour” – JP Cooper

JP Cooper esiintyy ensimmäistä kertaa omalla klubikeikallaan Suomessa Helsingin Korjaamolla 4. marraskuuta. Voit ostaa lippuja tapahtumaan tästä.

Seuraa JP Cooperia:
Facebook: www.facebook.com/jpcoopermusic
Twitter: @jpcoopermusic
Instagram: @jpcoopermusic

Lisätiedot ja haastattelut:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com
040 8387444

SAARA-allthelove

MAAILMANTÄHTI INNOSTUI SAARASTA

SAARAN UUDELLA SINGLELLÄ VIERAILEE MAJOR LAZERIN JILLIONAIRE
All The Love ft. Jillionaire julkaistaan huomenna 6.10.

23-vuotias monilahjakkuus Youtube-tähti SAARA julkaisee perjantaina 6. lokakuuta uuden singlen ”All The Love ft. Jillionaire”. Kappaleella vieraileva Jillionaire on tunnettu menestyksekkäästä, Suomessakin vierailleesta Major Lazer -triosta. Major Lazerin isoimpia hittejä on kappale ”Cold Water ft. Justin Bieber & ”, joka nousi maailmanlaajuiseksi radiohitiksi ja on streamannut Spotifyssa globaalisti yli 800 miljoonaa kertaa.

SAARAn edellinen, maaliskuussa julkaistu ”Superpowers”-single on streamannut globaalisti 7 miljoonaa kertaa ja sai Suomen lisäksi isosti radiosoittoa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa. Edellisen singlen tavoin ”All The Love” on Teemu Brunilan, Hank Solon ja SAARAn yhdessä kirjoittama. Jillionaire päätyi kappaleelle yhdysvaltalaisen levy-yhtiö Capitolin New Yorkin toimiston yhteyksien kautta. Kuultuaan kappaleen Jillionaire innostui siitä niin, että halusi osallistua myös sen tuotantoon. Toisena tuottajana singlellä toimii Hank Solo.

Briteissä SAARAa edustaa Polydor levy-yhtiö ja Yhdysvalloissa singlen julkaisijana on Capitol Records, jonka listoilta löytyvät muun muassa Katy Perry, Beck ja Niall Horan.

”Lähettiin kirjottamaan tarinaa siitä, kun parisuhteessa toinen osapuoli huomaa oman rakkauden hiipuvan kumppania kohtaan. Musta tilanteeseen on varmasti helppo monen samaistua, ja haluan viestiä kappaleella sitä, että on ihmisluonteen mukaista rakastua – kuten myös tajuta, että vaikka toista rakastaisi, ei välttämättä enää ole rakastunut. Se on jokaisesta itsestä kiinni, mitä tilanteella tekee ja yrittääkö lähteä korjaamaan sitä vai jättääkö suhteen taakseen”, SAARA kertoo singlestä.

Los Angelesissa vakituisesti asuva SAARA saapuu Suomeen keikalle perjantaina 6.10. SAARA esiintyy Lost In Music -kaupunkifestivaaleilla Tampereen Pakkahuoneella noin kello 23.00. Lippuja keikalle voi ostaa Tiketistä.

SAARA on valtavan suosittu sosiaalisessa mediassa. Hänen Youtube-kanavansa ylitti äskettäin miljoonan seuraajan rajan. Instagramissa SAARAlla on 290 000 seuraajaa, Facebookissa 100 000 seuraajaa ja Twitterissä miltei 21 000 seuraajaa.

Seuraa SAARAA:
Youtube: www.youtube.com/user/SmoukahontasOfficial
Instagram: www.instagram.com/helloimsaara
Twitter: www.twitter.com/helloimsaara
Facebook: www.facebook.com/helloimSAARA
Snapchat: @helloimsaara

Seuraa Jillionairea:

Youtube: https://www.youtube.com/user/feeluprecords
Instagram: https://www.instagram.com/jillionaire/
Twitter: https://twitter.com/jillionaire
Facebook: https://www.facebook.com/jillionaire/

Lisätiedot:
Anniina Baumann / Universal Music
anniina.baumann@umusic.com
050-3691652

 

RaskastaJoulua-4

Joulu on raskas tänäkin vuonna – uusi Raskasta Joulua -albumi marraskuussa

Albumilla ja kiertueella mukana Tarja Turunen

Vuosien saatossa isoksi ilmiöksi kasvanut Raskasta Joulua ilahduttaa tänäkin vuonna niin kiertueen kuin uuden albuminkin muodossa. ”Raskasta Joulua IV” -albumi julkaistaan 17.11, jolloin käynnistyy myös Raskasta Joulua -kiertue. Kiertue on tänä vuonna entistäkin massiivisempi ja se järjestetään entistä useammassa konserttikaupungissa areenalla tai hallissa. Kiertueen erikoisvieraina ovat tänä vuonna Tarja Turunen sekä Rainbow– ja Deep Purple -yhtyeistä tunnettu Joe Lynn Turner.

Raskaan joulun tunnelmaan päästään jo 27.10. kun albumilta julkaistaan ”Happy Xmas (War Is Over)” – kappale alkuperäisenä ja suomenkielisenä (”Joulun rauhaa”) versiona sekä ”Ave Maria” niin ikään suomeksi ja englanniksi esitettynä. Ave Marian englannin- ja suomenkielisen version duetoivat Marco Hietala ja Tarja Turunen.

Suomenkielisellä ”Joulun rauhaa” -kappaleella kuullaan muiden solistien lisäksi Nightwishin Floor Jansenia. Jansenin suomenkielistä tulkintaa kuullaan albumilla enemmänkin, sillä hän esittää Tony Kakon kanssa duettona ”Oi joulunajan ihmiset” -kappaleen.

Raskasta Joulua IV -biisilista näyttää tältä:

1. Joulun sanoma
2. Joulumuisto
3. Tähti tähdistä kirkkain
4. Sydämeeni joulun teen
5. Kun joulu on
6. Jouluyö, juhlayö
7. Kuului laulu enkelten
8. Oi joulunajan ihmiset
9. Stjärnan i min hand
10. Kolmen kuninkaan marssi
11. Joulun rauhaa
12. Ave Maria

www.raskastajoulua.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Spinefarm Records / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

juuulia

JUULIAN UUSI SINGLE TITANIC-PAITA ON RAKKAUDENTUNNUSTUS PARHAALLE YSTÄVÄLLE

Juulian Titanic-paita julkaistaan keskiviikkona

Juulia julkaisee ”Titanic-paita” -nimisen uuden sinkun 27.9. Single kertoo ystävyydestä, siitä parhaasta omasta ystävästä, jonka kanssa on koettu kaikki yhdessä lapsuudesta saakka: mökkireissut, ekat siiderit ja rippileirit. Juulia kirjoitti kappaleen parhaalle ystävälleen Saaralle ja itse Titanic-paitakin on kulkenut kaksikon matkassa alusta saakka.
Saara käytti paitaa ahkerasti ala-asteella ja parin vuosikymmenen aikana paita on nähnyt elämää monen eri ihmisen päällä. Normaalien paidan työtehtävien lisäksi se on ollut myös rottien häkin pohjalla pehmikkeenä, leivottuna kakun sisälle ja aiheuttanut Saaralle sairaalahoitoa vaatineen allergiakohtauksen…” kertoo Juulia.

Titanic-paidan tuotannosta vastaa Jonas W. Karlsson ja se on Juulian neljäs sinkkujulkaisu. Vuosi sitten debyyttisinglensä julkaissut Juulia on tullut tutuksi kappaleista, joiden lyriikat kumpuavat hänen omasta elämästään. ”Vakavaa”-debyytin jälkeen Juulia julkaisi ”Huomenna mä meen” -singlen ja viime kesänä upeasti vastaanotetun ”Mul oli ikävä mua” -kappaleen. ”Mul oli ikävä mua” -kappaletta on streamattu jo yli 1,4 miljoonaa kertaa ja se on tuonut Juulialle paljon uusia kuulijoita. Artistin sinkuille on yhteistä henkilökohtaisten sanoitusten lisäksi urbaani soundimaailma.

Juulian faneja ilahduttaa uuden singlen lisäksi myös pian käynnistyvä kiertue Reino Nordinin lämppärinä.

Kiertueaikataulu: 
Pe 13.10. 2017 Tampere, Ilona-viihdemaailma + Juulia
La 14.10.2017 Kaustinen, Viihderavintola Konsta + Juulia
Pe 20.10.2017 Kotka, Amarillo + Juulia
La 28.10.2017 Kuopio, Puikkari + Juulia
Pe 3.11.2017 Rovaniemi, Nightclub Half Moon
La 4.11.2017 Oulu, Ilona
Pe 10.11.2017 Turku, Sokos Hotel Hamburger Börs + Juulia
La 11.11.2017 Rauma, Varastoklubi + Juulia
Pe 17.11.2017 Joensuu, Ravintola Kerubi + Juulia
La 18.11.2017 Jyväskylä, London + Juulia
Pe 24.11.2017 Forssa, Ravintola Status + Juulia
Pe 8.12.2017 Seinäjoki, Ilona-viihdemaailma + Juulia
Pe 15.12.2017 Helsinki, The Circus + Juulia
La 16.12.2017 Pori, Bar Kino + Juulia

Seuraa Juuliaa somessa:
facebook: oonJuulia
instagram: oonjuulia
snapchat: nunuutti

Juulia management:
Peppi Puljujärvi
+358 45 137 0807
peppi.puljujarvi@livenation.fi

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com