PROMOTION MANAGER

Suomen suurin levy-yhtiö Universal Music etsii vahvistusta kotimaiseen markkinointitiimiinsä. Roolissasi pääset työskentelemään Suomen suurimpien artistien julkaisujen kanssa alati muuttuvassa ja kehittyvässä digitaalisessa toimintaympäristössä. Työntekijälle tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan musiikkibisnekseen, alan kehittyneimmät työkalut ja rennon, mutta ammattimaisen työyhteisön.

Toimenkuvassasi vastaat omista artistiprojekteistasi ja kehität artistibrändejä yhdessä muun tiimin kanssa. Suunnittelet markkinointia yhdessä digitaalisen osastomme kanssa ja vastaat artistiesi näkyvyydestä mediassa. Olet aktiivisessa yhteydessä eri toimijoiden, mm. median edustajien ja tapahtumajärjestäjien, kanssa. Käytännönläheinen työ vaatii myös sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta. Olet tekemisessä erilaisten ihmisten kanssa ja edustat ulospäin niin artisteja kuin yritystämme. Osaat esiintyä ja toimia tilanteessa kuin tilanteessa, osaat sopeutua myös yllättäviin ja hankaliin tilanteisiin.

Tehtäviesi menestyksekäs hoitaminen vaatii kiinnostusta musiikkiin ja artistibrändeihin. Liikut sujuvasti sekä sosiaalisen median että perinteisen median eri osa-alueilla. Pystyt hallitsemaan samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa toimintaympäristössä. Työssä tarvitaan vuorovaikutustaitoja, esiintymistaitoja ja organisointitaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Arvostamme innovatiivista ja luovaa ajattelukykyä, kuten myös aktiivista ja oma-aloitteista otetta tekemiseen. Lisäksi toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen rekry(a)umusic.com otsikolla Promotion Manager 8.6. mennessä. Lisätietoja: Satu Snellman puhelimitse 040-5088190 1.6. klo 13-15 ja 4.6. klo 14-16 tai satu.snellman(a)umusic.com