Universal Music Finland

UUTISET / Blogi

Loistava laulaja-lauluntekijä Kasmir julkaisee puhuttelevan uuden albumin Jälki perjantaina 11.10.

Jälki-albumi on Kasmirin kolmas kokonaisuus. Sisällöllisesti kolme albumia muodostavat trilogian, jolla läpimurtodebyyttiä AMK Dropout kuvaa innostunut kokeilu ja toisella albumilla Valmis kuvastuu muutoksen vaiheet. Jälki-uutuus käsittelee oman paikan löytymistä ja monimuotoista matkaa itseen. ”Musa on tavallaan myös terapiaa. Se ei oo aina välttämättä tietoista mutta kyllähän sitä paljon purkaa myös tiedostamattomia asioita musiikin teossa. Albumin nimi kuvaa niitä jälkiä mitä elämä on jättänyt ja myös niitä jälkiä mitä musiikista jää – itseen ja kuulijoihin”, avaa Kasmir.

Jälki-albumin kappaleissa kuuluu Kasmirin laajasta äänialasta nyt vahvemmin myös alarekisteri. Matalampi laulu tuo erilaista tehoa teksteihin ja tulkintaan. Aivan ansaitusti Kasmiria luonnehditaan Suomen kovimmaksi mieslaulajaksi! Levy tuotannosta vastaavat Leo Jupiter ja OP Vuorinen. Kasmirin kanssa biisien teossa ovat olleet mukana mm. Alex Mattson, Vilma Alina, Tuomo Prättälä, Risto Asikainen ja Timo Kiiskinen.

Levyn teksteissä käsitellään isojakin aiheita. Levyn avaava Kuolema soitti mun luuriin syntyi alkuvuoden yllättävien legendojen poismenojen jälkeen. Kuolemisen ajatus jäi kytemään Kasmirin mieleen. Ajatukset kiteytyivät kappaleeksi, jossa pohdiskellaan oonko tehnyt kaiken niinku kuuluu, olinko se mies joks mua on luultu. Iso aihe ei kuitenkaan vaivuta synkkyyteen ja murheeseen vaan nostaa ajatuksia mitä ehkä voisi tehdä ollakseen itse tyytyväisempi elämäänsä. Kuolema soitti mun luuriin, se vain tarkisti osoitteen. Käy vaikka moikkaan sun äitii, tääl on jonoja eteiseen.
Kolikko-kappale käsittelee puolestaan ihmismielen kaksijakoisuutta. Miksi joskus tekee tekoja, joita tietää varmasti katuvansa myöhemmin. Kukaan meistä ei ole täydellinen eikä edes pyrkimys siihen ole helppoa.
Neulanen-kappaleessa lauletaan meidän pitää oppia ensin puhumaan ennekuin me voidaan olla hiljaa. Riidan päälle ei voi käydä nukkumaan, mitä jos toinen on poissa aamulla. ”Ajatus sukupolvelta toiselle kulkevasta puhumattomuuden kulttuurista on kauhistuttava”, miettii Kasmir ja jatkaa: ”jos biisi voisi lisätä edes vähän avoimuutta ja kommunikaatiota niin se on onnistunut.”
Levyn päättää upea soul-fiilistely, henkilökohtainen ja oman paikan löytämistä ylistävä Omenapuu. Kasmirin täydellinen soul-tulkinta ja omakohtainen teksti luovat herkän nostalgisen tunnelman.

Jälki-albumin julkaisun jälkeen Kasmir nähdään myös odotetulla kattavalla kiertueella. Kiertue starttaa 25.10. Helsingin Tavastialta.

25.10. Helsinki, Tavastia
26.10. Kotka, Leikari
1.11. Seinäjoki, Karma
2.11. Oulu, Basso
5.11. Savonlinna, Night & Bar Tamino
8.11. Lappeenranta, Totem
9.11. Joensuu, Kerubi
15.11. Tampere, Klubi
16.11. Jyväskylä, Bra
21.11. Helsinki, M/S Viking Gabriella
23.11. Sastamala, Sykerock
29.11. Turku, M/S Viking Grace
30.11. Vantaa, Shamrock
5.12. Parikka, Harjulinna
6.12. Jämsä, Himos Areena
7.12. Nivala, Tuiskula
13.12. Lohja, Monaco Night Club
14.12. Mikkeli, Bar´N`Night Vaakuna
21.12. Ähtäri, Club B52

Seuraa Kasmiria somessa:
Facebook: KasmirVirallinen
Instagram: kasmirvirallinen
Twitter: __KASMIR__

Haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music
+358 40 5088190
satu.snellman@umusic.com

Lisätiedot:
Mika Sorola
FULLSTEAM
+358 44 269 6072
mika@fullsteam.fi

”Kesä meni pompottaen, nyt on aika rauhoittua” MEGA-ERTSI julkaisi uuden singlen Kiitos & Anteeksi

Tarttuvista kesähiteistä tunnettu artistitulokas MEGA-Ertsi julkaisi tänään uuden singlen Kiitos & Anteeksi. Kappale esittelee Ertsistä artistina uuden ja aikaisempaa herkemmän puolen, sillä kyseinen julkaisu on hänen ensimmäinen erobiisinsä.

– Halusin tähän väliin pakittelun ja pompottelun jälkeen dropata iisin slovarin. Kiitos & Anteeksi on dancehall-tyylinen balladi, joka kertoo erosta ja suhteen jälkeisistä ristiriitaisista tunteista. Biisissä välittyy päällimmäisenä kuitenkin positiivinen, elämässä eteenpäin menemisen menininki, Ertsi kommentoi.

Kiitos & Anteeksi syntyi baari-illan jälkeisinä aamuyön tunteina. Aluksi MEGA-Ertsi epäröi kappaleen lähettämistä tuottajilleen, sillä se oli hänen aikaisempaan tuotantoon verrattuna huomattavampi herkempi. Lopulta hän kuitenkin rohkaistui ja MEGA-Ertsin kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä Tommi Tikkanen (Bommitommi) tuotti kappaleen loppuun.

MEGA-Ertsin artistiura on ollut menestyksekäs. Hänen debyyttisinglensä Pakita on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan. Kesäkuussa julkaistu viimeisin single Pompota lähentelee myös kultaa yli miljoonalla streamillaan. MEGA-Ertsi tulee julkaisemaan lisää musiikkia vielä tämän vuoden aikana. Musiikinteon ohella hän myös keikkailee aktiivisesti ympäri Suomen.

Seuraa somessa:
Facebook: @MEGAERTSI
Instagram: @megaertsi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
Universal Music Finland
+358 40 0685701
mari.hautamaki@umusic.com

Lxandra julkaisee tänään norjalaistähti Sigridin kanssa tehdyn uuden singlen Dip My Heart In Confetti

Kansainvälisesti palkittu suomalaisartisti Lxandra julkaisee tänään uuden singlen Dip My Heart In Confetti, jonka ovat kirjoittaneet Lxandra, norjalaistähti SigridNicolas Rebscher ja Michelle Leonard. Nopeatempoinen kappale esittelee laulaja-lauluntekijästä uuden puolen. Kappaleelle julkaistaan myöhemmin tänään myös Lxandran itse ohjaama musiikkivideo. Lxandra julkaisee debyytti-EP:nsä Another Lesson Learned 25. lokakuuta.

Lxandra kertoo uudesta singlestä: “Biisi kertoo siitä, kun yrität pakottaa itsesi unohtamaan jonkin asian tai ihmisen, joka ehkä toimii hetken muttei ole kovin hyödyllistä pitkän päälle. Sitä samaa kaavaa tulee sitten toistettua uudestaan ja uudestaan ilman ulospääsyä, eikä sydän koskaan kunnolla parane. Mutta joskus pitää vaan tanssia surut pois, tuntea olonsa huolettomaksi ja kastaa sydän konfettiin.”

Lxandralle myönnettiin tammikuussa nimekäs Music Moves Europe (MME) -palkinto (entiseltä nimeltään EBBA), jonka ovat aiemmin saaneet muun muassa AdeleTove Lo ja Sigrid. Suomalaisartisti voitti palkinnon pop-kategoriassa. Kuluneen kesän aikana Lxandra keikkaili muun muassa The Great EscapeLollapalooza BerlinQstock ja Ilosaarirock -festivaaleilla.

Sielukasääninen Lxandra julkaisi ensimmäisen singlensä Flicker vuoden 2017 alussa. Julkaisu herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen ympäri maailmaa ja pian artistilla oli levytyssopimus Island Recordsin kanssa Yhdysvalloissa ja Universal Musicin kanssa Saksassa. Ensimmäinen single ison levy-yhtiön kautta on viime vuoden maaliskuussa julkaistu Dig Deep. Julkaisun jälkeen Lxandra pääsi esiintymään Flow’ssaRuisrockissa, Elämä lapselle -konsertissa, Reeperbahn-festivaalilla sekä Dua Lipan lämmittelijänä Dublinissa.

Another Lesson Learned -kappalelista:
1. Flicker
2. Swimming Pools
3. Too Young To Grow Old
4. Dig Deep
5. Dip My Heart In Confetti
6. Another Lesson Learned

Lxandra somessa:
Instagram: www.instagram.com/lxandrahere
Facebook: www.facebook.com/lxandrahere
Twitter: www.twitter.com/lxandrahere

Lisätiedot ja haastattelut:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com
040 8387444

Lahjakkaan laulaja-lauluntekijän Anniinan debyyttialbumi Sä et tunne mua julkaistaan tänään 4.10.

Sä et tunne mua -albumi on läpileikkaus Anniinan kahteen viime vuoteen. Sen tekeminen oli Anniinalle tunteiden vuoristorata epävarmuuden ja riittämättömyyden fiiliksistä onnistumisen hetkiin.

Anniina kertoo albumistaan seuraavaa: Uskon, että mun kasvu artistina ja ihmisenä sekä mun mielenmaisema näiltä vajaalta parilta vuodelta kuuluu levyn biiseissä. Albumin biisit edustaa mun eri puolia ja näkemyksiä, ja joka biisin myötä avaan ihmisille ikään kuin uuden ikkunan siihen maailmaan, jota mä koen. ”Sä et tunne mua vielä, mutta voit oppia tuntemaan.”

Kaksi vuotta sitten Idolsin voittanut Anniina on kasvanut nopeasti kysytyksi biisintekijäksi. Alkuvuodesta 2019 Elements Musicilla biisinkirjoittajana aloittanut Anniina on päässyt erikoistumaan Aasian markkinoille. Hän palasi juuri biisinkirjoitusleiriltä Bangkokista ja myöhemmin tänä vuonna Anniina lähtee vielä Tokioon kirjoittamaan biisejä. Anniina on päässyt tekemään biisejä myös kotimaisille artisteille: hän on ollut mukana kirjoittamassa mm. Pikku G:n Pantomiimi-sinkkua.

Seuraa Anniinaa somessa:
Facebook: @anniinavirallinen
Instagram: @anniinatimonen
Twitter: @anniinatimonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen / Universal Music
+358 40 9011266
tuula.salminen@umusic.com

THE WHOLTA ENSIMMÄINEN ALBUMI 13 VUOTEEN

“Their best (album) since 1975”
The Times

“An all-rocking, all windmilling, spikily thought-provoking album”
Mojo

Brittiläinen rockbändi The Who julkaisee uuden albumin WHO 6. joulukuuta. Yhtyeen edellisen albumin julkaisusta on kulunut hieman alle 13 vuotta. Levyltä saatiin syyskuun puolessa välissä ensimmäinen kappale Ball And Chain ja sen ensimmäinen virallinen single All This Music Must Fade on nyt julkaistu.

Ikonisen yhtyeen lauluntekijä ja kitaristi Pete Townshend kommentoi levyä seuraavasti: ”Levyllä ei ole teemaa tai konseptia, vaan se koostuu setistä erilaisia lauluja. Roger ja minä olemme jo vanhoja miehiä – millä tahansa mittakaavalla – joten koitin pysyä kaukana romantiikasta ja nostalgiasta.” Bändin nokkamies Roger Daltrey jatkaa: ”Olemme mielestäni tehneet parhaan albumimme vuoden 1973 jälkeen.”

11 kappaletta sisältävä levy on äänitetty pääasiassa Lontoossa ja Los Angelesissa kevään ja kesän aikana. Sitä on ollut tuottamassa Pete Townshendin kanssa yhdysvaltalainen säveltäjä D. Sardy (Noel GallagherOasis). Townshendin ja Daltreyn lisäksi albumilla musisoivat bändin pitkäaikainen rumpali Zak Starkey, basisti Pino Balladino sekä muun muassa Simon Townshend ja Benmont Tench.

Kuuden vuosikymmenen ajan musiikkia julkaissut The Who on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä rockyhtyeitä. Bändi on myynyt globaalisti yli 100 miljoonaa levyä ja saavuttanut yhdeksän top 10 -albumia Yhdysvalloissa ja kymmenen Iso-Britanniassa.

WHO -kappalelista:
1. All This Music Must Fade
2. Ball And Chain
3. I Don’t Wanna Get Wise
4. Detour
5. Beads On One String
6. Hero Ground Zero
7. Street Song
8. I’ll Be Back
9. Break The News
10. Rockin’ In Rage
11. She Rocked My World

The Who somessa:
Instagram: www.instagram.com/officialthewho
Twitter: www.twitter.com/TheWho
Facebook: www.facebook.com/thewho

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music
teea.kasurinen@umusic.com

RENÉE ZELLWEGER LAULAA ALBUMILLISEN IKONISEN JUDY GARLANDIN KLASSIKOITA

”In 15 years at #TIFF [Toronto International Film Festival] I have never seen a standing ovation like the one for Renée Zellweger at Judy” – Jenelle Riley, Variety 

Grammy-palkittu näyttelijä Renée Zellweger julkaisee tänään ensimmäisen sooloalbuminsa. Zellweger esittää 25. lokakuuta ensi-iltansa saavassa Judy-elokuvassa ikonista Judy Garlandia ja uudelleenversioi hänen rakastetuimpia kappaleitaan tänään julkaistulla elokuvan soundtrackilla. Levyllä näyttelijättären kanssa duetoivat Sam Smith ja Rufus Wainwright.

Suomessa 25. lokakuuta ensi-iltansa saava Judy-elokuva kertoo tositarinan elokuva- ja showbisneslegenda Judy Garlandista keskittyen Lontoossa 1960-luvun lopulle sijoittuneisiin, hänen viimeisiksi jääneisiin konsertteihin. Elokuvan trailerin voi katsoa tästä. Tänä vuonna tuli kuluneeksi 50 vuotta Garlandin ennenaikaisesta kuolemasta sekä 80 vuotta hänen noususta teinitähteyteen Ihmemaa Oz -pääroolin myötä.

Judy-elokuva on saanut maailmalla ihastuneen vastaanoton. Toronton elokuvajuhlilla maailmanensi-illassa yleisö villiintyi elokuvan päättyessä kiihkeisiin suosionosoituksiin, jotka saivat Renée Zellwegerin kyynelehtimään ja nostivat hänen roolisuorituksensa välittömästi mukaan tulevan elokuvapalkintokauden spekulaatioihin.

Tervetuloa Judy-lehdistönäytökseen Helsingin Tennispalatsiin (sali 2) torstaina 10.10. klo 10. 

Soundtrackin kappalelista:

1. Be Myself – Renée Zellweger
2. Get Happy – Renée Zellweger & Sam Smith
3. For Once In My Life – Renée Zellweger
4. Zing Went The Strings – Renée Zellweger
5. You Made Me Love You – Renée Zellweger
6. Talk Of The Town – Renée Zellweger
7. Come Rain Or Come Shine – Renée Zellweger
8. Have Yourself A Merry Little Christmas – Renée Zellweger & Rufus Wainwright
9. The Trolley Song – Renée Zellweger
10. The Man That Got Away – Renée Zellweger
11. San Francisco – Renée Zellweger
12. Over The Rainbow – Renée Zellweger

Lisätiedot

Soundtrack:
Teea Kasurinen
Universal Music
040 8387444
teea.kasurinen@umusic.com

Elokuva:
Liisa Sauri
Finnkinon elokuvalevitys
050 3585488
liisa.sauri@finnkino.fi

Voit ladata Judyn-elokuvan pressikuvat tästä.

 

On aika kerätä kaikki huonot muistot ja sytyttää ne palamaan!

Sooloalbumiaan valmisteleva Jon-Jon Geitel julkaisee tänään seuraajan huhtikuussa julkaistulle Älä riko mitään kappaleelle. Kokko kertoo vapautumisesta, jonka myötä pimeimmät hetket muuttuvat valoksi. Artisti kuvailee toista julkaisuaan seuraavasti:

”Meillä kaikilla on elämässä asioita, joista haluaisi päästää irti ja unohtaa. Tää biisi on omistettu niille fiiliksille, jotka kertyy möykyksi rintaan – tai oikeastaan tää on omistettu siitä möykystä vapautumiselle. Ja vaikka ne asiat on osa meitä, niin musta siinä on jotain tosi lohdullista, että aina on mahdollisuus laittaa ne huonot muistot palamaan. Voit tuntea kaikki ne tunteet, joita oot pitänyt sisälläsi, tehdä tilaa jollekin hyvälle ja tanssia sen tulen ympärillä.”

Jon-Jon on lahjakas muusikko-näyttelijä Helsingistä, joka on tullut tutuksi Roope Salminen & Koirat – yhteen toisena solistina sekä Tähdet, tähdet -ohjelmasta.

Seuraa somessa:
Facebook: @jonjongeitel
Instagram: @jonjongeitel

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Jannika Nyqvist
+358 40 6842029
jannika.nyqvist@umusic.com

VALTAVAA KEIKKASUOSIOTA NAUTTIVA VESTERINEN YHTYEINEEN PALAA UNIVERSAL MUSICILLE JA JUHLII KULTASINKKUJAAN

Loppuunmyydyillä saleilla esiintyvä Vesterinen Yhtyeineen palaa Universal Musicille ja julkaisee ensi vuonna uutta musiikkia. Yhtyeen singlet Kukaan ei koskaan ja Faija käyttää napapaitaa ovat juuri ylittäneet kultarajan.

Kolme ensimmäistä studioalbumiaan Universal Musicille julkaissut Vesterinen Yhtyeineen palaa alkuperäiseen levy-yhtiöönsä ja julkaisee uutta musiikkia ensi vuonna Universalin kautta. Yhtye juhlii samalla myös kultalevyjä, sillä debyyttilevyltä Jönköping julkaistu Kukaan ei koskaan -single, sekä Faija käyttää napapaitaa -single Kirottu yksinäisyys -albumilta ovat ylittäneet kultarajan.

”Ollaan monen vuoden ajan vastattu itse albumiemme julkaisuista ja muutenkin yhtyeen toiminnasta, omalla yhtiöllämme ja yhtyeen jäsenistön voimin. Se on toki antoisaa, mutta samalla haastavaa, kun koko toiminta on omissa käsissä, eikä tää alati muuttuva musiikkiala ole niitä helpoimpia luovittavia. Nyt kun meille tarjoutui mahdollisuus aloittaa yhteistyö Universalin kanssa, joka on vieläpä sama yhtiö, jonka kanssa teimme yhtyeen kolme ensimmäistä levyä, niin ilolla tartuimme tähän tilaisuuteen.

Tämän uuden levy-yhtiökuvion rinnalla yhtyeemme meininki jatkuu mukavan nousujohteisena syksyn kiertueen myydessä hyvää vauhtia saleja loppuun Tampereen Pakkahuonetta myöten. Kiertueen aikanakin teemme uusia lauluja koko yhtyeen voimin ja näistä sitten aikanaan päästään leipomaan seitsemättä studioalbumiamme. Aiempiakin laulujamme näköjään kuunnellaan innolla, sillä Kukaan ei koskaan ja Faija käyttää napapaitaa -kappaleiden kultalevyraja on mennyt rikki. Tämä on erinomaisen hieno asia ja osoittaa, että hyvälle suomenkieliselle musalle on edelleen vankka kysyntä ja tähän kysyntään me vastaamme riemulla”, kommentoi yhtyeen solisti Tero Vesterinen.

Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut urallaan kuusi studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn. Yhtyeen musiikki vie kuulijat keskelle monenlaisia tunnetiloja: ilolta ja naurulta on vaikea välttyä, ja toisaalta myös suru ja kyyneleet ovat vahvasti läsnä.

Kymmenhenkiseksi kasvaneen bändin edellinen albumi Faaraoiden aika julkaistiin maaliskuussa 2019. Albumi ja sitä seurannut kiertue ovat olleet menestys, minkä johdosta yhtye on saanut kiertää koko vuoden soittaen loppuunmyydyille konserttisaleille ja klubeille. Kiertue jatkuu 27.9. Joensuun Kerubista ja päättyy 6.12. Kuopion Henry’s Pubiin. Keikkakalenteri löytyy yhtyeen nettisivuilta.

Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat Kukaan ei koskaan, Onnellinen mies, Faija käyttää napapaitaa, Intiaanit, Tummilla teillä ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?

www.facebook.com/vesterinenyhtyeineen
www.instagram.com/vesterinenyhtyeineen
www.vesterinenyhtyeineen.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

SONNYLTA KUULLAAN JÄMÄKKÄ YHDEKSÄN KAPPALEEN KOKONAISUUS

Suomiräpin lupaukseksi tituleerattu SONNY julkaisee tänään debyyttialbuminsa hyvästi, pahasti, rumasti. Artisti on julkaissut aiemmin mm. kappaleet Meininkei, Korkeella kahestaan ja Vihaan sua, joista kaksi jälkimmäistä kuullaan myös albumilla.

”Teoksensa selittäminen lähtökohtaisesti on absurdia. Kun siitä sanoo jotain antaa automaatiisesti lukuohjeen. Toisaalta, jos lukuohje tarvitaan ei teoksessa ole mitään, mikä synnyttää kuulijassaan ajatuksia.” SONNY sanoo, mutta avaa kuitenkin hieman debyyttialbumiaan:

”Tää on gospel-levy uskottomille. Rakkauden fetisointia narsistilta, joka ei osaa ruoskia kuin itseään. Neljännesvuosisata subjektiivisen uhrin historiaa. Suomalaisen pop-musiikin Fernet-Branca, sosiaaliseen ummetukseen ja moraaliseen krapulaan.”

SONNY eli Sonny Kylä-Liuhala on Helsingistä kotoisin oleva rap-artisti ja biisinkirjoittaja, joka on omien kappaleiden lisäksi kirjoittanut biisejä useille suomalaisille artisteille kuten Kasmir, Kuumaa, Pikku G ja Ville Galle (VE). Artistilla on laaja musiikillinen tausta, hän aloitti jo 9-vuotiaana opettelemaan mm. rumpujen, basson ja saksofonin soittamista.

Seuraa SONNYA:
Facebook: SONNYvirallinen
Instagram: nuorisaunatukka
Twitter: nuorisaunatukka

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Jannika Nyqvist
Universal Music
+358 40 6842029
jannika.nyqvist@umusic.com

VOIMAKAS NOSTO TULEVALTA ALBUMILTA – MARISKA JULKAISI PYSÄYTTÄVÄN SINGLEN

Minä liityin sinuun -single todistaa Mariskan potentiaalin nousta kotimaisen musiikkikentän ytimeen

”Monet länsimaiset pop-kappaleet puhuvat elämän ainutkertaisuudesta: you only live once. Kuitenkin on ihmisiä, jotka tuntuvat tutuilta jo ensinäkemältä. Tämä tunne ja moni muukin seikka on saanut minut epäilemään yhdesti elämistä. Entä jos tulemmekin tänne yhä uudestaan ja siksi jotkut kohtaamistamme ihmisistä tuntuvat heti tutuilta; vanhoilta ystäviltä, joiden kanssa voi jatkaa siitä mihin viime kierrolla jäimme…”

Tällaisin ajatuksin Mariska kuvailee tänään julkaisemaansa singleä Minä liityin sinuun. Kappaleella on vahvat ainekset aikaa kestävään ja koskettavaan pop-hittiin. Artistin itse tekemän rohkean sävellystyön lisäksi se tuo osuvasti esiin myös hänen vahvuuttaan biisinkirjoittajana. Mariskan lisäksi singlen sovituksesta ovat vastanneet Riku Mattila, Anssi Växby ja Väinö Wallenius.

Vuoden alussa käynnistynyt Mariskan uusi musiikillinen taival on herättänyt paljon kiinnostusta musiikkialalla. Myös tänään julkaistu single on saanut osakseen ylistystä jo ennen julkaisuaan. Muun muassa Iltalehden Mikko Räsänen kommentoi Mariskan uutta kappaletta tänään julkaistussa artikkelissa seuraavasti:

”Sanon sen suoraan: Uskon, että Minä liityin sinuun on koko syksyn paras kotimainen kappale ja suuri radiohitti. Siinä yksinkertaisesti on kaikki jättihitin ainekset.”

Kun sinä nukuit viime yönä, nousi Suomeen uusi tähtiartisti -näkökulmatekstin voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Voimakas ja mahtipontinen Minä liityin sinuun enteilee Mariskan tulevaa albumia, joka julkaistaan lokakuun 18. päivä. Mariska on kuvaillut tulevaa viidettä sooloalbumiaan tähänastisen uransa merkittävimmäksi.

Seuraa Mariskaa somessa
Facebook: @mariskaofficial
Instagram: @mariskamusic

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Mari Hautamäki
Universal Music Oy
+358 40 068 5701
mari.hautamaki@umusic.com