Universal Musicin Labs-tiimi toimii levy-yhtiön täyden palvelun digitoimistona vastaten mm. digitaalisista kumppanuuksista, online-markkinoinnista ja sisällöntuotannosta. Labs -tiimin harjoittelijana olet mukana artistiprojektien online-markkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Työskentely tapahtuu vahvasti tiimityönä, mutta pääset myös vastaamaan itsenäisesti määritellyistä vastuualueista. Harjoittelu tarjoaa näköalapaikan tärkeimpiin digitaalisiin musiikkipalveluihin, online-mainonnan toteuttamiseen sekä sisältömarkkinoinnin suunnitteluun. Harjoittelu sopii etenkin digitaalista markkinointia opiskelevalle ja mikäli sinulla on kokemusta audiovisuaalisen materiaalin tuottamisesta katsotaan se eduksi.

Hakilta odotamme:

– Positiivista ja yrittäjähenkistä hands on -asennetta
– Kykyä hallita sujuvasti useita samanaikaisia projekteja nopeatahtisessa toimintaympäristössä
– Vahvaa kiinnostusta ja osaamista yleisimmistä sosiaalisen median palveluista sekä trendeistä
– Järjestelmällisyyttä, proaktiivisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta
– Innovatiivista ja luovaa ajattelukykyä
– Intohimoista suhtautumista populaarimusiikkia ja sen trendejä kohtaan
– Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
– Ajokortti katsotaan eduksi
– Eduksi luetaan myös kokemus Adobe Creative Cloud -ohjelmistojen käytöstä sekä video- ja valokuvaamisesta

Lähetä hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry(a)umusic.com otsikolla Harjoittelija: LABS sunnuntaihin 5.4. mennessä. Harjoittelujakso alkaa elokuun puolivälissä ja kestää viisi kuukautta. Harjoittelu on palkallinen. Lisätietoja: rekry(a)umusic.com

Universal Music Group (UMG) on Suomen ja myös koko maailman johtava musiikkialan yhtiö, jonka pääliiketoimintaa ovat äänitteiden tuotanto ja musiikin kustannustoiminta. Yhtiö löytää, kehittää, markkinoi ja jakelee verkostonsa kautta äänitettyä musiikkia kansainvälisesti 77 maassa. UMG:n omistaa ranskalainen Vivendi ja sen laajat artistisopimukset kattavat koko kansainvälisen musiikkikentän tehden UMG:n artistilistasta johtavan kaikilla mantereilla. Universalin kansainvälisesti tunnetuimpia artisteja ovat muun muassa Billie Eilish, The Weeknd, Eminem, Ariana Grande, Post Malone, Lady Gaga ja Rammstein. UMG:n suomalaisartisteihin kuuluvat muun muassa Pyhimys, Evelina, Mikael Gabriel, Olavi Uusivirta, Nelli Matula sekä Eino ja Aapeli.