SINI SABOTAGE ON PALANNUT, UUSI SINGLE KÄÄRMEET NYT ULKONA

Sini Sabotage tekee paluun pitkän hiljaiselon jälkeen vahvempana kuin koskaan. Musiikin tekemisen keskiössä on nyt aivan uudenlainen itsevarmuus ja omaehtoisuus. Tänään julkaistu single Käärmeet on ensimmäinen kappale toukokuussa ilmestyvältä albumilta.

Kappaleella on väkevä omakohtainen, muttei kuitenkaan negatiivinen sanoma. Käärmeet kertoo rajojen asettamisesta, mitä kovimmalla voluumilla. Sini Sabotage kommentoi kappaletta seuraavasti:

“Käärmeet kertoo siitä ahdistuksesta kun susta tuntuu että kaikki ihmiset sun ympärillä tahtoo sulle pahaa, mikä ei tietenkään pidä paikkansa. Mulle oli kova koulu ymmärtää ettei kaikkiin ihmisiin voi luottaa, eikä kaikki halua sulle aina pelkästään hyvää. Mä itse kuulen tässä biisissä tosi vahvasti sen itsevarmuuden, kun vihdoin pystyy sanomaan ääneen, ettei mulle saa tehdä noin. Se on ihan mielettömän voimaannuttavaa.”

Sini kirjoitti ensimmäisen version biisistä jo pari vuotta sitten terapiamuodoksi perustetulle nu-metal bändilleen. Jay Kovan ja Pianomiehen kanssa sama ajatus saatiin välittymään räpin kautta. Kappaleen kitarasoundi tuli kuvioihin alkuperäisen ajatuksen perintönä. Kylmäävien kitararaitojen takana on kitaravirtuoosi Petteri Sariola.

Sini Sabotage nousi koko kansan suosioon vuosikymmenen kuunnelluimpiin kappaleisiin kuuluvalla jättihitillään Levikset repee vuonna 2013. Artisti on julkaissut urallaan kultaa myyneen albumin 22m2 ja Lue mun Huulilta -EP:n. Artisti nähtiin myös Idols-tuomarina ja Iholla-sarjassa vuonna 2017.

Seuraa somessa:
Facebook: @sinisabotage
Instagram: @sinisabotage

Keikat:
Annika Oksanen
+358 45 6336915
annika.oksanen@livenation.fi

Haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala
Universal Music Oy
+358 40 5274 598
stella.kylaliuhala@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…