PAUL ELIAS – PELASTETAAN MAAILMA YHDESSÄ

Ilmastomuutoskysymykset hämmentää ja pohdituttaa. Mitä itse voisin tehdä muutosta hillitäkseni ja onko kaikki kulutus pahasta. Tätä asiaa tutkailee laulaja-lauluntekijä Paul Elias uudella kappaleellaan. Pelastetaan maailma yhdessä on mukaansatempaava ja ajatuksia herättävä biisi, joka ei saarnaa vaan nostaa hauskalla kulmalla esille pieniä asioita, mitä meistä jokainen voi tehdä, yksin tai yhdessä. Paul Elias kertoo kappaleesta:

”Pelastetaan maailma yhdessä on kappale ilmastomuutoksen torjumisesta. Minun mielestä ilmastomuutoksesta pitäisi puhua vielä paljon enemmän ja ennenkaikkea sen eteen pitäisi tehdä enemmän oikeita poliittisia päätöksiä. Viimeaikaiset koronaepidemiaan liittyvät rajoitukset ja varotoimet ovat osoittaneet, että yhteiskunnalla ja päättäjillä olisi kaikki mahdollisuudet tehdä radikaalejakin toimenpiteitä ilmastomuutoksen pysäyttämiseksi mutta jostakin syystä näihin toimenpiteisiin ei ole ryhdytty.

Siteeratakseni sosiaalisissa medioissa pyörivää meemiä: “Ilmastonmuutoksen pitäisi palkata koronaviruksen tiedottaja”. Julkinen keskustelu ilmastoasioista keskittyy liikaa yksittäisen kuluttajan syyllistämiseen kun oikeasti pitäisi puhua teollisuuden ja yritysten päästöistä. Haluan toimia aktiivisesti muutoksen puolesta jotta tulevatkin sukupolvet voivat asuttaa planeettaamme ja nauttia luonnon monimuotoisuudesta. Halusin kirjoittaa kappaleen, joka yhdistäisi meitä ja toisi positiivista näkökulmaa vakavaan asiaan.”

Earth Hour on ympäristöjärjestö WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, johon kaikki voivat osallistua. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston ja luonnon puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille. Earth Hour ei siis ole sähkön- tai energiansäästötempaus.

Earth Hour sai alkunsa Australian Sydneyssä vuonna 2007, jolloin siihen osallistui yli kaksi miljoonaa ihmistä. Vuonna 2019 maailmanlaajuisessa tapahtumassa oli mukana yhteensä jopa 188 maata ja maantieteellistä aluetta sekä miljoonia yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä. Suomessa Earth Hour järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2009.

Seuraa Paul Eliasta somessa:
Facebook: @PaulEliasMusic
Instagram: @pauleliasmusic

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…