SUPERTÄHTI MIKAEL GABRIEL JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Yksi Suomen valovoimaisimmista artisteista, Mikael Gabriel, julkaisee lauantai-iltana 7.3. uuden singlensä Löytäjä saa pitää. Uutta musiikkia alkoi syntyä viime kesänä, kun Mikael oli matkalla Tokiossa. Ensimmäinen Japanissa alkunsa saanut kappale on lauantaina julkaistava Löytäjä saa pitää. Artisti palasi Tokioon tammikuussa, jossa singleen kuvattiin Viivi Huuskan ohjaama näyttävä ja elokuvallinen musiikkivideo.

”Loma kaikesta on tehnyt mulle hyvää. Elämä tuntuu erilaiselta nyt, kun on saanut kunnolla levättyä. Uus musiikki alkoi syntyä ihan itsestään ja sen tekeminen on tuntunut todella hyvältä. Nää mun uudet biisit on syntynyt valojen täyttämässä Japanissa ja keskellä metsää Suomessa. Kaks hyvin erilaista paikkaa, mutta joissa kummassakin tunnen olevani kotona. Löytäjä saa pitää on ensimmäinen biisi joka tehtiin ja se tuntui myös oikealta valinnalta ensimmäiseksi sinkuksi mun seuraavalta albumilta”, kertoo Mikael Gabriel.

Artisti esittää uuden singlensä tuoreeltaan lauantai-illan UMK-finaalissa. Samalla Mikael Gabriel esittelee uuden yhtyeensä, jonka kanssa hän lähtee keikoille kesäkuussa.

”UMK tulee olemaan erityinen. Show tulee olemaan jotain mitä en oo koskaan aikaisemmin päässyt tekemään. Oon aina ollut visuaalinen ja panostanut siihen puoleen myös musiikissani, mutta tämän kanssa sukelletaan aivan uuteen maailmaan. UMK-show tulee olemaan pysäyttävä ja todella pieteetillä rakennettu huikean työryhmän kanssa”, artisti jatkaa.

Tulevana kesänä Mikael nähdään uuden yhtyeensä kanssa keikoilla mm. seuraavasti:

Pe 5.6. Kaarina, Saaristo Open
To 18.6. Rauma, RMJ
Pe 19.6. Nilsiä, Tahko Juhannus
La 20.6. Jämsä, Himos Juhannus
Pe 3.7. Turku, Ruisrock
La 4.7. Hämeenlinna, Wanaja Festival
La 18.7. Tampere, Tammerfest
TBA Seinäjoki, Solar Sound Festival
La 25.7. Oulu, Qstock
Pe 31.7. Kemi, Satama Open Air
La 1.8. Turku, Aura Fest
Pe 7.8. Helsinki, Weekend Festival
Pe 14.8. Rovaniemi, Simerock
Pe 28.8. Savonlinna, Sininen Hekuma

Mikael Gabriel on yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista. Hän on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia ja useita hittisinglejä, kuten KipuaÄlä herätä mua unestaRiippumatto ja Lennokki. Suoratoistopalveluissa Mikael Gabrielin kappaleita on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa ja hän on noussut lukuisia kertoja Spotifyn listaykköseksi. Artistin albumeista neljä – Pohjosen poikaMun maailmaVersus ja Ääripäät – on ylittänyt platina- tai tuplaplatinarajan. Maaliskuussa 2019 WSOY julkaisi Mikael Gabrielista Anton Vanha-Majamaan ja Laura Frimanin kirjoittaman kirjan Alasti.

www.instagram.com/mikaelgabriel
www.facebook.com/mikaelgabriel
www.twitter.com/mikaelgabriel
Uusi promokuva ladattavissa täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Manageri:
Peppi Puljujärvi
Puh. 045-1370808 / peppi@peppipuljujarvi.fi

Keikkamyynti:
Warner Music Live / Jake Hannula
Puh. 050-3010868 / jake.hannula@warnermusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…