”Tää biisi on muistutus mahdollisuudesta lopettaa, lähteä, muuttua ja unohtaa.”

Milla Rumi, oikealta nimeltään Milla-Mari Pylkkänen on Johanna Kustannukselle signattu laulaja-lauluntekijä, joka julkaisee tänään uuden singlen mä olen se tyttö. Kappale kertoo artisin henkilökohtaista tarinaa siitä, että ei tarvitse pysähtyä yhteen paikkaan tai tapaan olla. Rumi on tehnyt kappaleen yhdessä tuottaja- ja muusikkoveljensä Miika Pylkkäsen kanssa.

– mä olen se tyttö on kirjoitettu jo vuonna 2017, kun alettiin mun veljen, Miikan, kanssa tekee musaa työparina. Mulle meidän yhteistyö on tän uuden musan ydin; se että saa luoda ihmisen kanssa, johon uskoo ja luottaa ammatillisesti ja jonka kanssa on huutoriidellyt Lauantaipussin jaon tasa-arvoisuudesta. Rumi kommentoi.

Milla Rumi julkaisi debyyttialbuminsa Ilot, halut ja valheet vuonna 2014. Omaperäinen ja estoton laulaja julkaisi tämän jälkeen kolme EP:tä, joista viimeisin Tämä ei ole laulu ilmestyi vuonna 2017. Tämän jälkeen Rumi on valmistunut teatterikorkeakoulusta ja alkanut pikkuhiljaa tekemään uutta musiikkia, joka näkee tänään päivänvalon. mä olen se tyttö on ensimmäinen single ensi vuonna julkaistavalta EP:ltä.

Seuraa Millaa somessa:
Facebook: www.facebook.com/millarumiofficial
Instagram: www.instagram.com/millarumiofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com