LINDEMANN: F & M -ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN, BÄNDI NÄHDÄÄN SUOMESSA 29.2.2020

Till Lindemann ei jäänyt lepäämään laakereillaan Rammsteinin keikkatauon aikana. Saksalais-ruotsalainen Lindemann on pudotellut syksyn aikana singlejä ja tänään saatiin täyspitkä albumi F & M. Till Lindemannin ja Peter Tägtgrenin (Pain, Hypocricy) muodostama bändi lähtee levyn julkaisun myötä kiertueelle, joka rantautuu Suomeen 29.2. Kiistanalainen, kohuttu ja shokeeraavakin yhtye nähdään tuolloin Helsingin Jäähallin Black Boxissa. F & M on jatkoa vuonna 2015 julkaistulle englanninkieliselle Skills In Pills -albumille. Uudella F & M -albumilla Lindemann on vaihtanut laulukielen saksaan.

www.lindemann.band
www.facebook.com/lindemann
www.instagram.com/lindemannofficial

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com