TAMMIKUUSSA TAVASTIALLA KEIKKAILEVA LXANDRA JULKAISI DEBYYTTI-EP:N

Berliinissä asuva suomalainen pop-lupaus Lxandra julkaisee tänään odotetun debyytti-EP:nsä Another Lesson Learned ja saapuu omalle klubikeikalle Helsingin Tavastialle 23. tammikuuta. Musiikin Lxandra on tehnyt yhdessä muun muassa SigridinPerttu KurttilanMia KemppaisenAxel EhnströminNicolas Rebscherin ja Michelle Leonardin kanssa. Laulaja-lauluntekijän viimeisin single on kuun alussa julkaistu nopeatempoinen Dip My Heart In Confetti, jonka Lxandran itse ohjaaman musiikkivideon voi katsoa tästä.

Upeaääninen Lxandra kertoo julkaisusta: ”Another Lesson Learned on kokoelma biisejä asioista, joita olen käynyt läpi tässä parin viimeisen vuoden aikana. Jotkut biiseistä on kirjotettu jo melkein kolme vuotta sitten, jotkut kaksi ja yksi niistä puoli vuotta sitten. Yhdistävä tekijä on se, että ne kaikki kertovat eri asioista, mitä olen oppinut itsestäni ja elämästä. Tärkein niistä on ollut itseni kunnioittaminen ja rakastaminen.”

Lxandralle myönnettiin tammikuussa nimekäs Music Moves Europe (MME) -palkinto (entiseltä nimeltään EBBA), jonka ovat aiemmin saaneet muun muassa AdeleTove Lo ja Sigrid. Suomalaisartisti voitti palkinnon pop-kategoriassa.

Sielukas Lxandra julkaisi ensimmäisen singlensä Flicker vuoden 2017 alussa. Julkaisu herätti levy-yhtiöiden kiinnostuksen ympäri maailmaa ja pian artistilla oli levytyssopimus Island Recordsin kanssa Yhdysvalloissa ja Universal Musicin kanssa Saksassa. Ensimmäinen single ison levy-yhtiön kautta on viime vuoden maaliskuussa julkaistu Dig Deep. Lxandra on tähän mennessä esiintynyt Suomen kesän isoimmilla festivaaleilla Flow’sta Ruisrockiin sekä Elämä lapselle -konsertissa. Ulkomailla artisti on keikkaillut Reeperbahn-, The Great Escape – ja Lollapalooza Berlin -festivaaleilla sekä Dua Lipan lämmittelijänä Dublinissa.

Another Lesson Learned -kappalelista:
1. Flicker
2. Swimming Pools
3. Too Young To Grow Old
4. Dig Deep
5. Dip My Heart In Confetti
6. Another Lesson Learned

Keikka:
LXANDRA (FIN)
23.1.2020, Tavastia, Helsinki
Ovet klo 20, K-18
Liput myyntiin 28.10.2019 klo 9

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Keikkaa koskevat tiedustelut:
Annika Oksanen
Live Nation Finland
annika.oksanen@livenation.fi

Lxandra somessa:
Instagram: www.instagram.com/lxandrahere
Facebook: www.facebook.com/lxandrahere
Twitter: www.twitter.com/lxandrahere