Kasmir julkaisee 18.9. uuden singlen Aamu

Aamu on laulu järisyttävästä ikävästä. Aamu enteilee myös uutta albumia. Kasmirin kolmas albumi Jälki julkaistaan 11.10.

Kasmir on julkaissut tulevalta Jälki-albumiltaan kolme sinkkua. Kultaa striimannutta Valoo-sinkkua seurasi pohdiskeleva Ihmisen haju ja rento kesäkappale Punavuoreen. Nyt näkee päivänvalon syksyisiin tunnelmiin upeasti osuva Aamu, joka hehkuttaa rakastetun tärkeyttä ja pakahduttavaa ikävää. ”Aamu kiteyttää mulle sellaisen halvaannuttavan ikävän tunteen. Se on siinä hullun rakkauden ja ikävän välimailla, ylistää sitä rakkautta mut myös purkaa sitä järjettömän ikävän tunnetta”, kuvailee Kasmir kappaletta.

Sykähdyttävästi kasvava laulu esittelee myös esittäjänsä laajaa ääniskaalaa. Falsettiin nouseva vahva tulkinta vakuuttaa ja koskettaa. Aivan ansaitusti Kasmiria luonnehditaan Suomen kovimmaksi mieslaulajaksi!

Jälki-albumi on tekijänsä kolmas kokonaisuus. Jälki-albumin kappaleissa kuuluu Kasmirin laajasta äänialasta nyt vahvemmin myös alarekisteri. Matalampi laulu tuo erilaista tehoa teksteihin ja tulkintaan.

Sisällöllisesti kolme albumia muodostavat trilogian, jolla läpimurtodebyyttiä AMK Dropout kuvaa innostunut kokeilu ja toisella albumilla Valmis kuvastuu muutoksen vaiheet. Kolmas levy Jälki käsittelee oman paikan löytymistä ja monimuotoista matkaa itseen. ”Musa on tavallaan myös terapiaa. Se ei oo aina välttämättä tietoista mutta kyllähän sitä paljon purkaa myös tiedostamattomia asioita musiikin teossa. Albumin nimi kuvaa niitä jälkiä mitä elämä on jättänyt ja myös niitä jälkiä mitä musiikista jää – itseen ja kuulijoihin”, avaa Kasmir.

Jälki-albumin julkaisun jälkeen Kasmir nähdään myös odotetulla kattavalla kiertueella. Kiertue starttaa 25.10. Helsingin Tavastialta.

Katso keikkapäivät ja -paikat: https://www.fullsteam.fi/fi/artistit/kasmir

Seuraa Kasmiria somessa:
Facebook: KasmirVirallinen
Instagram: @Kasmirvirallinen
Twitter: @__KASMIR__

Lisätiedot, haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
+358 40 50 88 190
satu.snellman@umusic.com