LANA DEL REY ON JULKAISSUT KUUDENNEN LEVYNSÄ NORMAN F*CKING ROCKWELL!

“She’s a one-trick pony, but what a beautiful trick it is”The Telegraph

“Del Rey goes back to her well of swooning melodies, twanging guitars, Twin Peaks-ish Americana and cinematic ballads about women in love” The Guardian

Yhdysvaltalainen Lana Del Rey on julkaissut perjantaina 30. elokuuta kuudennen studioalbuminsa Norman Fucking Rockwell!. Odotettu 14 kappaleen levy on kirjoitettu ja tuotettu pääasiassa yhdessä hittituottaja Jack Antonoffin kanssa. Visuaalisuudestaan tunnettu Del Rey julkaisi myös eilen illalla levyn fokussinglelle Doin’ Time Rich Leen ohjaaman surrealistisen musiikkivideon, jonka voi katsoa tästä.

Uuden levyn kappaleiden joukosta löytyvät Lana Del Reyn uran lyyrisesti henkilökohtaisimmat sekä tulenarimmat tuotokset. Ensimmäistä kertaa Del Rey ei myöskään ole kuvattuna albuminsa kansikuvassa yksin – tällä kertaa hänen kätensä on kiedottu Jack Nicholsonin lapsenlapsi Duke Nicholsonin ympärille. Kaksikko on veneessä merellä, ja artistin toinen käsi kutsuu katsojaa kyytiin. Artisti avaa sen sanomaa Billboardin haastattelussa: ”Meri on viimeinen vapaa paikka maailmassa.” Toisin sanoen paikka, jossa voi vain olla oma itsensä.

Melankoliapoppia esittävä Lana Del Rey, oikealta nimeltään Elizabeth Grant, teki läpimurron vuonna 2012 julkaistuaan kakkosalbuminsa Born To Die. Sen kappaleet Video Games, Born To Die ja Summertime Sadness olivat hittejä myös Suomessa. 34-vuotiaan Lana Del Reyn edellinen albumi Lust For Life julkaistiin heinäkuussa 2017 ja laulaja-lauluntekijä nähtiin samana kesänä Flow Festivalin pääesiintyjänä. Artistin neljä viimeisintä levyä ovat ylittäneet Suomessa vähintäänkin kultarajan.

Norman Fucking Rockwell! -kappalelista:
1. Norman fucking Rockwell
2. Mariners apartment complex
3. Venice bitch
4. Fuck it I love you
5. Doin’ time
6. Love song
7. Cinnamon Girl
8. How to disappear
9. California
10. The Next Best American Record
11. The greatest
12. Bartender
13. Happiness is a butterfly
14. hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it

Lana Del Rey somessa:
Instagram: www.instagram.com/lanadelrey
Twitter: www.twitter.com/LanaDelRey
Facebook: www.facebook.com/lanadelrey

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music
teea.kasurinen@umusic.com

Voit ladata artistin pressikuvat tästä.