MARISKA EI LÄHDE MUUTTUMISLEIKKIIN

Mariska julkaisee tänään toisen singlen syksyllä julkaistavalta albumiltaan. Muuttumisleikki -niminen kappale on artistin omien sanojen mukaan protesti ulkoapäin ohjautuvuudelle. Se sai alkusysäyksensä Mariskaa ahdistaneesta ajatuksesta, jossa ihminen joutuu muuttumaan itselleen vieraaksi ulkopuolisen paineen vuoksi.

– Muistan telkkariohjelman, jossa itsensä näköiset ihmiset joutuivat stylistien käsittelyyn ja sen jälkeen kaiken kansan arvostelemiksi. Siis ruodittaviksi tilanteessa, jossa kaikki omaleimainen oli karsittu heistä kokonaan pois. Samankaltaista vääntöä käydään myös parisuhteissa, joissa se, mikä kumppanissa on ominta minää, pitää unohtaa ja muuttaa muuksi. Halusin kiteyttää kappaleeseen ahdistukseni tästä ilmiöstä. Kappaleesta tuli eräänlainen itsenäisyyden manifesti – tanssittavassa paketissa, Mariska kuvailee.

Mariska on säveltänyt Muuttumisleikki-singlen yhdessä Matti Mikkolan kanssa.

Vajaa pari vuotta sitten Mariska aloitti yhteistyön Riku Mattilan sekä Väinö Walleniuksen kanssa. Kolmihenkisen tiimin yhteistyön tuloksena Mariskan musiikillinen suunta terävöityi. Ensimmäinen maistiainen tästä kuultiin viime tammikuussa Grafeenia-singlen muodossa. Tällä hetkellä heillä on valmiina ajattomia, mutta moderneja pop-kappaleita yhteensä albumillisen verran.

Seuraa Mariskaa somessa:
Facebook: @mariskaofficial
Instagram: @mariskamusic

Haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
0400685701
mari.hautamaki@umusic.com