DEATAN UUSI SINKKU JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Tubettajatähtenä aiemmin paremmin tunnettu Deata julkaisee kolmannen singlensä, tarttuvan ja kesäisesti rullaavan biisin Naturaali 18.7.

Pitkään musiikkia harrastanut Deata julkaisi ensimmäisen oman singlensä Ne haluu Deetä helmikuussa ja kakkossinglensä Apina-emoji huhtikuussa. Aiempien sinkkujen tapaan Deata oli sanoittamassa, sovittamassa ja tuottamassa myös tänään julkaistavaa Naturaalia. Biisi sai alkunsa jo viime vuonna, mutta Deata työsti sen valmiiksi tämän kesän aikana. Ajatuksena oli tehdä hyvän mielen positiivinen biisi, joka ylistää naisten luontaista kauneutta. Kesän Deata on viettänyt pääasiassa töiden, eli musiikinteon ja tubettamisen parissa.

Espoolaisella Deatalla on YouTubessa lähes 300 000 seuraajaa.

www.youtube.com/deataification
www.instagram.com/deata
www.twitter.com/deataification

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com