UUSI ARTISTI F: DEBYYTTISINKUN JULKAISUSTA AZELIA BANKSIN LÄMPPÄRIKSI

Universal Musicin uusi kiinnitys F julkaisee debyyttisinkkunsa OVIKELLOO 22.9.

Suomalaiseen hiphop-skeneen raivaa nyt itselleen tilaa uusi rohkea tekijä, jolle räppi ja laulu ovat yhdyssana. ”OVIKELLOO” on joka ilmansuuntaan räjähtävä sisääntulobiisi, josta F kertoo näin: ”Nyt potkaistaan ovet auki niin ettei ketään jää vaille mielipidettä. Tää biisi kertoo jengille, et tähän mun movementtiin kannattaa liittyä.”

F-nimen takaa löytyy nuori musiikintekijä, joka haluaa rikkoa rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. ”Välillä mä kirjotan ihmissuhteista ja välillä otan kantaa, mut kaikki mun tekstit on totta. Mä haluun saada ihmiset ajattelemaan avaamalla niille mun omaa todellisuutta. Sinkkubiisi OVIKELLOO on hetken hulluus, joka irrottaa jalat maasta.”

F on persoonallisella otteellaan herättänyt nopeasti kiinnostusta ja uusi artistimme on buukattu 24.9. Azealia Banksin lämppäriksi The Circukseen Helsinkiin.

Seuraa F-kanavia:
INSTAGRAM: F_virallinen
SNAPCHAT: F_virallinen
FACEBOOK: F virallinen

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com