Viikate lanseeraa juhlavuotensa kunniaksi oman oluen yhteistyössä Ruosniemen Panimon kanssa

Viikate-yhtyeen 21-vuotisen taiteilijauran kunniaksi pantu olut kantaa nimeä ”Pohjoista viljaa lager”. Oluen maussa on havaittavissa lempeässä lounaistuulessa huojuvien viljapeltojen ajattomuus sekä samaan aikaan taivaanrannassa häämöttävä kesäillan kaipaus. Ennen kaikkea se tappaa janon niin talossa kuin puutarhassakin.

Tankardin levyjä kuuntelemasta tavattu solisti Kaarle Viikate kommentoi asiaa seuraavasti: ”Tiesittekö muuten, että humala on kasvi joka elää järvien rannoilla – vähän kuin yhtyeen jäsenetkin! Kun Ruosniemen Panimon ammattitaitoinen henkilökunta otti yhteyttä juhlavuoden kunniaksi tehtävän oluen tiimoilta, oli helppo nostaa käsi lippaan ja sanoa ”Avot”. Itse innostuin etenkin maltillisesta kolmannen veroluokan vahvuudesta ja pullo- sekä tynnyrisaatavuudesta. Odotan malttamattomana, että muutkin pääsevät nauttimaan kohtuudella tätä vaahtoavaa, vilvoittavaa sekä elämänmakuista raikkautta. Nyt on lupa levätä lagereilla!”

Antti Isomäki Ruosniemen Panimolta ylistää yhteistyötä: ”Vanhana oluen ja Viikate-orkesterin fanina olen erittäin otettu mahdollisuudesta yhdistää raskas kouvostoliittolainen mollisointi, ruosniemeläinen insinööriosaaminen sekä keskiolut. Uskon tämän yhteistyömme maltaisen hedelmän tyydyttävän sekä musiikin- että oluenystävien tarpeet aina Hangosta Peitsamoon.”

”Pohjoista viljaa lager” näyttäytyy ensimmäistä kertaa yleisölle perjantaina 7.4.2017 Helsinki Beer Festival -tapahtumassa Helsingin Kaapelitehtaalla. Yhtyeen jäsenet ovat tavattavissa ja haastateltavissa Ruosniemen Panimon osastolla klo 19 alkaen. Julkaisun jälkeen ”Viljikseen” pääsee tutustumaan useissa laadukkaissa olut- ja musiikkiravintoloissa kautta maan.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Viikate/Spinefarm
Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com
p. 0409011266

www.viikate.com

www.facebook.com/Viikate

www.instagram.com/viikateofficial

Ruosniemen Panimo / Antti Isomäki
antti.isomaki@ruosniemenpanimo.fi
p. 040 772 5873

www.ruosniemenpanimo.fi
www.facebook.com/ruosniemenpanimo