SATELLITE STORIES: UUSI SINGLE JA UUSI LEVY-YHTIÖ

Torstaina 22.9. on julkaistu Suomen suurimman indie-yhtyeen Satellite Storiesin uusi single, joka kantaa nimeä Miracle. Kappale on esimakua alkuvuodesta 2017 julkaistavalta albumilta.

Universal Music Groupin tuore kiinnitys työstää parhaillaan uutta levyä, joka tulee olemaan Satellite Storiesin ensimmäinen julkaisu isolla levy-yhtiöllä ja sen odotetaan jatkavan yhtyeen nousukiitoa Suomessa ja ulkomailla.

Satellite Stories on viileintä, kauneinta ja vientipotentiaalisinta musiikkia Suomesta pitkään aikaan. Kundit ovat tehneet erinomaista, omaehtoista musaa jo tovin ja on hienoa päästä tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Me Universal Musicilla haluamme laittaa itsemme likoon siinä, että yhtye nousisi sille kuuluisalle nextille levelille niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa”, Universal Musicin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen kertoo.

Miracle on meidän näkemys nykyaikaisesta bändimusasta. Biisi syntyi New Yorkin esiintymisten ja siellä nähtyjen indieartistien ja klubiskenen vaikutuksesta. Haluttiin, että kappale on rento ja bändimäinen, mutta kuitenkin tanssittava. Ensimmäisestä versiosta asti oli selvää, että julkaistaan juuri tälläinen biisi, ja annetaan kuulijoille esimakua uuden levyn genrerajat ylittävästä soundista”, kertoo yhtyeen laulaja Esa Mankinen uuden singlestä.

Oululainen Satellite Stories on aikaisemmin julkaissut kolme albumia, jotka ovat keränneet yhteensä yli 21 miljoonaa streamia Spotifyssa. Suomen lisäksi yhtye on esiintynyt loppuunmyydyille areenoille mm. Amsterdamissa, Barcelonassa, Berliinissä, Lontoossa, New Yorkissa ja Tokiossa.

Tulevat keikat:
23.09. Korjaamo, Helsinki
24.09. Sport It, Oulu
06.10. Rockwood Music Hall, New York
05.11. Razzmatazz, Barcelona
18.11. Space Odd, Tokio

Satellite Stories somessa:

www.instagram.com/satellitestory
www.soundcloud.com/satellitestories
www.twitter.com/satellitestory
www.youtube.com/c/satellitestoriesofficial