Upeaääniseltä Diandralta uusi sinkku Nadaa tiistaina 6.9.

Kiireisen kesän keikkojen jälkeen Diandra on vihdoin löytänyt aikaa myös studiotyöskentelyyn. Huipputuottaja Henri MGI Lanzin tiimissä on valmistunut uusi sinkku Nadaa. Ison poppisbiisin tekstimaailma käsittelee hankalasta suhteesta selviytymistä. Tässä voimabiisissä ei haikalla menneen perään vaan se tsemppaa eteenpäin menoa. Diandran vahva tulkinta tukee kappaleen sanomaa. Hän kertoo itse kappaleesta: ”Vauhdikkaan keikkakesän päätteeksi on mahtavaa päästä julkaisemaan taas uutta musaa faneille. Nadaa on astetta synkempi biisi kuin edellinen single. Kappaleen nimessäkin vilahtava lattariteema on vahvasti läsnä koko biisin ajan ja kovasti mun mieleen. Oli siistii päästä tekemään taas MGI:n kanssa yhteistyötä!”

Syksy tuo tullessaan lisää keikkoja. Laajan yleisön iloksi Diandraa kuullaan Suomessa monenlaisissa esiintymispaikoissa tapahtumista konserttisaleihin, laivakeikoista klubeille. Suomen lisäksi Diandra piipahtaa myös Turkissa ja Pietarissa keikoilla.
Katso keikkakalenteri: rahinalive.com.

Seuraa Diandraa somessa:

Instagram: diandraelle
Facebook: Diandravirallinen
Snapchat: diandra.flores

Keikkamyynti:
Mika Sorola / Rähinä Live
puh. +358 44 2696072
mika@rahina.com

Haastattelupyynnöt:
Satu Snellman / Universal Music
puh. +358 40 5088190
satu.snellman@umusic.com