Tanskan ”It Girl” Ericka Jane

Kuka hän on?

Ericka Jane on :Label:Maden kanssa levytyssopimuksen tehnyt 21-vuotias laulaja-lauluntekijä Tanskasta. Hänen musiikillisia vaikuttajia ovat muun muassa Beyoncé, Rihanna ja Alicia Keys. Upeaa laulajaa ja hänen tyyliään seurataan tiiviisti Tanskassa ja hänestä onkin kasvanut uusi ”it girl”.

Miten kaikki alkoi?

Ericka Jane osallistui Tanskan X-Factor –ohjelmaan ollessaan vasta 15-vuotias, mutta aiheutti suurta hypetystä julkaistuaan cover-videon Draken ”Marvin’s Room” –kappaleesta Youtubeen vuotta myöhemmin. Video kannatti, sillä hänen debyytti-EP:nsä ”Favorite Lie” julkaistiin vuonna 2015.

Mitä seuraavaksi?

Ericka Jane julkaisi juuri uuden menevän singlensä ”Bad Like You”, jonka upean musiikkivideon voi katsoa tästä!

Seuraa Ericka Janea esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!