Ollien uusi sinkku Soita mua julkaistaan keskiviikkona 24.8.

Lahjakas uusi popparitulokas Ollie julkaisi ekan sinkkunsa Ongelma maaliskuussa. Artisti ja biisi löysi nopeasti yleisönsä, Ongelma sinkkua on kuunneltu Spotifyssa jo yli 2,8milj. kertaa eli reilusti kultaan oikeuttavan määrän. Biisi kuultiin myös suositussa Onnenonkija–leffassa ja sai osakseen hyvää radiosoittoa.

Olliella on nuoresta iästään huolimatta vahva biisinkirjoitustaito ja –tausta. Hän on tehnyt musiikkia jo pitkään, rokista punkiin ennen nykyistä modernia pop-kulmaa. Biisinteko on jatkunut tuottaja Henri Lanzin luotsaaman M-Eazy yhtiön suojissa ja Ollie on ollut mukana useassa hittituotannossa. Hän osallistui mm. Arttu Lindemanin jättihitin Läikkyy tekemiseen ja on ollut kirjoittamassa Lindemanin ensi viikolla ilmestyvää kakkossinkkua Faijas feat Lucas. Ollie on ollut tekemässä myös ajankohtaista Suomen Olympiajoukkueen virallista kisakappaletta Rio Ohoi! Teflon Brothersien kanssa sekä tulevaa Luokkakokous 2 –elokuvan tunnusbiisiä Revolveri, jonka esittää JVG feat Elias Gould.

Ollien nyt julkaistava toinen sinkku Soita mua on jatkumoa ekalle Ongelma-sinkulle. ”Se on omakohtainen, suorasanainen teksti jossa ei kaunistella mitään”, kertoo Ollie. ”Tarina juontuu yhteen elämäni parhaista muistoista”, hän jatkaa, mutta ei paljasta tarkempia yksityiskohtia. Ollien ainutlaatuisesta soundista ja biisin tuotannosta vastaa Henri MGI Lanzin lisäksi tuottaja/biisintekijälupaus Kashwell.
Tsekkaa tästä maistiainen uudesta sinkusta.

Nuori poppari on keikkaillut mm Nikke Ankaran kanssa ja lisää keikkoja on luvassa loppuvuoteen.

Seuraa Ollieta somessa:
FB: ollievirallinen
Instagram: ollievirallinen
Snapchat: rantarolex

Keikat:
AJ Saarela
M-Eazy Music Live Oy
p. +358 44 2199 311
aj@meazymusic.fi

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com