HeavyWeight ja Juulia päättivät tehdä yhteistyötä – tuloksena syntyi täysin uudenlainen soundimaailma

EDM-musiikin dj-ryhmä HeavyWeight julkaisee uutta musiikkia perjantaina 22.7. Aina lauantaina -nimeä kantavalla sinkulla on mukana myös Vakavaa ja Huomenna mä meen -kappaleistaan tunnettu Juulia.

Huomenna julkaistavan Aina lauantaina -kappaleen yhteistyö alkoi alunperin jo viime syksynä Universal Musicin Oktoberfest -juhlilla. ”Juulia oli juuri julkaissut ensimmäisen oman singlensä Vakavaa ja kuulin sen ekaa kertaa siellä livenä. Biisi pysäytti mut täysin ja keikan jälkeen oli aivan pakko kävellä bäkkärille ja ehdottaa yhteistyötä”, HeavyWeightin Jyri Heikkinen kertoo.

”Haluttiin tehdä täysin erilainen biisi, mitä yleensä tehdään ja muutaman tunnin pohtimisen jälkeen päädyttiin tällaiseen soundimaailmaan ”, Jyri Heikkinen avaa kappaleen tekoprosessia. ”Me tykättiin lopputuloksesta niin paljon, että seuraava kappale Juulian kanssa on jo työn alla”, Heikkinen jatkaa.

”Biisin ensimmäisen säkeistön eka versio me kirjotettiin Pyhimyksen kanssa ABC:lla just ennen Emma-gaalaa”, Juulia kertoo. ”Loput biisistä hiottiin rauhassa kasaan studiolla yhdessä tuottaja Leo Jupiterin kanssa”, Juulia jatkaa.

”Biisi kertoo siitä, kun tietäis, että pitäis päästää irti jostain asiasta tai ihmisestä, mutta silti hetkittäin ajautuu tilanteisiin, joissa tunteet menee järjen edelle”, Juulia avaa kappaleen sanomaa.

HeavyWeightin kesä on lähtenyt käyntiin lennokkaasti, sillä Teflon Brothersin ja Ressu Redfordin kanssa yhdessä tehty, toukokuun lopussa julkaistu Hubba Bubba -sinkku on ylittänyt jo platinarajan. Yhtyeen kesä jatkuu uutta musiikkia tehdessä ja keikkaillessa. HeavyWeightin voi tänä kesänä nähdä muun muassa Oulun Qstock -festivaaleilla perjantaina 30.7. sekä lauantaina 6.8. Helsingin Kyläsaaressa järjestättävillä Weekend-festivaaleilla.

Seuraa HeavyWeightia

Facebookissa – HeavyWeightDJ
Instagramissa – heavyweightdj

Seuraa Juuliaa
Facebookissa – Juulia
Instagramissa – oonjuulia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Jannika Nyqvist
jannika.nyqvist@umusic.com
040 684 2029