TCT lähtee Landelle

TCT:n kesäbiisi 2016 on Landelle. TCT:lle ominainen hyvän fiiliksen kesäsinkku julkaistiin perjantaina 8.7. ja sitä täydentää Ylen Summeri-ohjelman kanssa yhteistyössä tehty video. Landelle videolla yhdistyvät Suomen kesä ja kesäloman huippufiilikset parhaassa seurassa tanssintäyteisissä bileissä – paikkana tietysti kesämökki! TCT heittäytyy videolla innolla myös tanssikoreografiaan, joka oli kundeille uusi mutta erittäin hauska kokemus.

Hauskan kesäbiletyksen lisäksi video nostaa esille erityisesti nuorille tärkeät kuvaamisen ja kommunikoinnin välineet herättäen myös ajatuksia siitä, onko elämän jatkuva taltiointi välttämättä tarpeellista.

Estottomalla energiallaan, hauskoilla hiteillään ja vilpittömällä asenteellaan yleisön valloittanut TCT-ryhmä, T.L, Comeetta, Tiahu ja DJ Arctic Nerd ovat viihtyneet kevään studiossa suunnitellen uutta musaa ja testaillen myös uusia soundeja ja musavaikutteita. Ensimmäinen sinkku Soiton päässä julkaistiin 11.5.

Landelle videon on tuottanut Obscure ja se julkaistiin perjantaina 8.7. Katso video tästä: http://areena.yle.fi/1-3436266

Seuraa TCT:tä somessa:
Facebook: OfficialTCT
Instagram: tctmusiikki
Snapchat: tctmusiikki

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Fried Live
+358 40 843 3169
mikko.varjamo@fried.fi

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p: 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com