KASMIRIN TOINEN KESÄSINKKU NUTELLAA JA JUTELLAA JULKAISTIIN 13.7.

Nutellaa ja jutellaa täydentää Kasmirin kesäbiisikombon! Hauska ja nostattava, kesäkuussa julkaistu menobiisi Moshaamaan saa nyt parikseen herkkyyttä ja hempeyttä hehkuttavan Nutellaa ja jutellaa -sinkun. Nutellaa ja jutellaa edustaa Kasmirin omaleimaista purkkasoulia yhdistellen suloista soulia ja groovaavaa poppia. Hempeää lempeä hehkuttava kappale on myös tanssittava fiilistelybiisi, jolla miehen uskomaton ääniala tulee laajalla skaalalla esiin.

Kasmir kertoo biisistä: ”Mä koen Nutellaa ja jutellaan tietynlaisena paluuna purkkasoul-juurille tai ehkä se on love discoa – biisi voi olla kaikille keski- ja loppukesän romantikoille oma teemalaulu :). Tän biisin mimmi on oikeasti niin ihana, että ei halua mokata hänen kanssaan etenemällä vaikka liian nopeasti. Siksi on oikeasti ihan fine vaan Nutella ja jutella.”

Moshaamaan ja Nutellaa ja jutellaa ovat kesän 2016 lisä Kasmirin kesäkeikkasettiin helmikuussa julkaistun Amen-sinkun ohella. Kasmir keikkailee ahkerasti kesän aikana, festarikeikkoja on Summer Upista Tammerfestiin ja Qstockista Blockfestiin.

Tulevan syksyn aikana valmistuu lisää musiikkia. Kasmirin toinen albumikokonaisuus on jo hyvällä mallilla.

Facebook: KasmirVirallinen
Instagram: @Kasmirvirallinen
Twitter: @__KASMIR__
Snapchat: kasmirsnap

Keikat:
Mika Sorola
Rähinä Live Oy
+358 44 269 6072
mika@rahina.com

Lisätiedot, haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
P. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com