EVELINALTA UUSI SINKKU ”SUSHI ft. JVG”

Evelinan valtaisat radio- ja Spotify-hitit, tuplaplatinaa streamannut Honey feat. Mikael Gabriel ja platinaan noussut Sireenit saavat nyt jatkoa! Sushi-biisillä jatkuu myös Takajeejee-biisin myötä alkanut yhteistyö JVG:n kanssa.

Sushi syntyi hyvissä fiiliksissä, oli jotenkin tosi rentoo ja hauskaa aloittaa uuden biisin tekeminen Honeyn ja Sireenien jälkeen. Halusin biisiin sitä tunnelmaa, sellaista leikittelyä, ei mitään vakavaa tilitystä tai kriisin purkua, mistä kyllä myös saattaa syntyä hyviä ideoita ja tekstiä. Mut Sushi on erilainen, hauska ja kevyt. Sen kivan ja rennon tunnelman myötä myös JVG-fiitti tuntui tosi luontevalta. Ihanaa et JVG lähti messiin ja saatiin tehdä Takajeejeen jatkoksi uutta yhdessä”, kertoo Evelina.

Sushin tuotannosta vastaa totuttuun tapaan Henri ”MGI” Lanz. Yhteinen sävel on selkeä ja uusia biisejä on työstetty kevään aikana. Evelina on löytänyt oman tyylinsä ja naisen suomenkielinen urbaani, jenkkivivahteinen moderni pop on jäljittelemätöntä ja ainutlaatuista. Evelinan debyyttialbumi julkaistaan syksyllä.

Evelina on noussut lyhyessä ajassa Suomen yhdeksi seuratuimaksi artistiksi ja idoliksi. Oma tyyli ja luonteva yhteys faneihin herättää valtavasti keskustelua ja ihailua. Instagram-seuraajia Evelinalla on jo yli 72.000.

Evelinan kesään mahtuu noin nelisenkymmentä keikkaa sisältäen mm. Provinssin, Summer Upin, Aurafestin, Blockfestin. Kesän keikakalenteri löytyy osoitteesta: http://www.evelina.fi/

Seuraa Evelinaa somessa:
Facebook: evelinavirallinen
Instagram: evelinavirallinen
Snapchat: yliylijumalatar

Keikat:
AJ Saarela
M-Eazy Music Live Oy
Puh. +358 44 2199 311
aj@meazymusic.fi

Lisätiedot/haastattelupyynnöt:
Satu Snellman
Universal Music Oy
p. 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com