NORJALAISARTISTI AURORA LÄPIMURRON KYNNYKSELLÄ

Kuka hän on?

Aurora Aksnes on 19-vuotias norjalaisartisti, joka ihastuttaa keijukaismaisella ja samalla voimakkaalla lavapresenssillään.

Miten kaikki alkoi?

Norjan Bergenissä kasvanut Aurora alkoi kirjoittaa biisejä 10-vuotiaana. Äitinsä kannustamana Aurora alkoi 15-vuotiaana esiintymään myös kodin ulkopuolella. Uransa alussa keikkoja hurjasti jännittänyt Aurora on kasvanut esiintyjäksi, jota muun muassa Katy Perry on ylistänyt. Naisen ensimmäinen EP ”Running with the Wolves” julkaistiin keväällä 2015.

Mitä seuraavaksi?

Auroran uusin sinkku ”Conqueror” julkaistiin tämän vuoden alussa ja odotettu debyyttialbumi ”All My Demons Greeting Me as a Friend” tulee ulos 11. maaliskuuta. Mimmi itse painottaa, että hänellä on lapsuudesta lähtien ollut palo kirjoittaa kappaleita miettimättä, että musiikista tulisi joskus ammatti tai hänestä julkkis. ”En ikinä tahdo menettää musiikin tekemisen iloa”, Aurora summaa.

Psst… Aurora nähdään myös Suomessa kesällä, mimmi tulee nimittäin esiintymään Provinssiin! Tutustu Auroran musiikkiin ja ajatuksiin täältä.

Auroraa voit seurata myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä!