TANSKALAISTUNUT TEKSASILAINEN

Kuka hän on?

Brandon Beal on pikkukaupungista Teksasista New Yorkin kautta Tanskaan muuttanut 32-vuotias rap-artisti.

Mistä kaikki alkoi?

Brandonin isoveli, joka on luonut uraa Amerikassa sanoittajana, sai Brandonin lähtemään vuonna 2005 kotikylästään New Yorkiin musiikkiuran toivossa. New Yorkissa Brandon teki musiikkia itsenäisesti, apunaan tanskalais-amerikkalainen tuottaja Multiman. Artistin elämä ei kuitenkaan ollut kovin hohdokasta. Brandon on muistellut esimerkiksi nukkuneensa lattialla hiirten juostessa nilkkojen juuressa. Brandonin tie vei kontaktien kautta Tanskaan ja todellisen läpimurron hän teki julkaistuaan yhdessä tanskalaisen DJ:n Rasmus Hedegaardin kanssa ”Twerk It Like Miley” -hitin, joka hallitsi listakärkiä yli 12 maassa viime kesänä.

Mitä seuraavaksi?

Brandon Bealin uusin sinkku ”Golden” on yhdessä  ”7 years” -kappaleesta tutun Lukas Grahamin kanssa tehty tarina siitä, kuinka unelmiaan tulisi aina tavoitella, eikä koskaan antaa periksi. Sinkku on tällä hetkellä Tanskassa listojen kärjessä radioissa ja Spotifyssa, ja nousee hurjaa vauhtia muissakin Pohjoismaissa.  Tanskassa Brandon on jo todella suosittu – on vain ajan kysymys, kun tämän miehen nimi on kaikkien huulilla.

Psst… ”Golden” -biisin pääset kuuntelemaan tästä, ja huikea tositapahtumiin perustuva musavideo löytyy täältä!