MIES, JONKA HALUAT KUULLA JA NÄHDÄ

Engrossing, poetic and openly emotional, Vargas’ soulful approach is winning fans – prepare to become one of them. – Clash Music

Kuka hän on?

Alex Vargas on 27-vuotias, puoliksi tanskalainen ja puoliksi britti laulaja-lauluntekijä ja tuottaja.

Miten kaikki alkoi?

Alex kuului nuorempana Vagabond-brittibändiin, josta hän vuonna 2010 päätti alkaa hiljalleen työstämään soolouraansa. Yhdessä nuoren tuottajan Tommy Sheenin kanssa Vargas hioi soundinsa täydelliseksi elektroniseksi souliksi saavuttaen suosionosoituksia kriitikoilta ja medialta. Artistin ensimmäinen EP julkaistiin lokakuussa 2015. Vuosi 2015 olikin Alexille aivan huikea, mies kiersi loppuunmyydyillä kiertueilla Euroopassa ja Iso-Britanniassa tehden yhteiskeikkoja muun muassa James Bayn ja Jack Garrattin kanssa.

Mitä seuraavaksi?

Alex jatkaa menestystään erityisesti live-artistina myyden useimmat keikkapaikkansa loppuun alle päivässä. Uusin EP, ”Giving Up The Ghost” ilmestyi 22.1. ja on saatavilla Spotifyssa ja Apple Musicissa. EP:tä on ollut tekemässä tuottaja Dan Grech-Marguerat, joka on aikaisemmin tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Lana Del Rayn ja Radioheadin kanssa. Alex itse on kertonut, että pyrkii teksteissään raottamaan sitä, kuinka pelkojen ja turhautumisten hyväksyminen antoi hänelle rauhan työstää musiikkiaan eteenpäin.

Psst…  Mies on lahjakkuuden lisäksi myös ilo silmälle! Jos oheinen kuva ei todista sitä, käy vaikka vilkuilemassa lisääInstagramista tai seuraa Alexia Facebookissa!