LAURI YLÖSELTÄ UUTTA MUSIIKKIA

Lauri julkaisee uuden sinkun A New Day 7.8.

Lauri Ylönen on parhaillaan Suomessa piipahtamassa vietettyään lähes vuoden verran USAssa ja julkaisee tuliaisena uutta musiikkia. A New Dayta hän kirjoitti toiselle artistille, mutta kappale otti tekijänsä valtoihinsa siinä määrin että Lauri halusi lopulta viimeistellä kappaleen itselleen. Sinkun tuottajana on toiminut huipputuottaja Lester Mendez, joka tunnetaan yhteistyöstään lukuisten tähtiartistien kanssa, mm. Shakira, Jessica Simpson, Nelly Furtado, Carlos Santana, Macy Gray ja Enrique Iglesias. Pehmeällä pianointrolla alkava sovinnon tekemisestä kertova elektropopkappale kohoaa tarttuvaan kertsiin Laurin tunnistettavan herkän laulusoundin nostamana. Kappale tuntuu luontevalta jatkumolta Laurin soolotuotannossa. Tekijä itse kertoo uudesta sinkustaan:”Vuosi Amerikassa on ollut paras juttu pitkään aikaan. Olen saanut uusia näkökulmia ja ulottuvuuksia sekä musiikissa että henkilökohtaisessa elämässäni. Rakastuin tähän biisiin niin paljon, että se oli saatava pihalle heti.” Sinkkujulkaisua vahvistaa samana päivänä julkaistava lyriikkavideo.

www.facebook.com/laurimusic

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:

Satu Snellman
Universal Music Oy
p: 040 50 88 190
satu.snellman@umusic.com