THE DØ – SHAKE SHOOK SHAKEN

Ranskalais-suomalainen duo The Dø koostuu suomalaisesta Olivia Merilahdesta sekä ranskalaisesta Dan Levysta. Indie popia soittava The Dø sai alkunsa 2005 Pariisissa, jolloin Olivia ja Dan tapasivat tehdessään musiikkia ranskalaiseen elokuvaan Empire of the Wolves. Kaksikon ensimmäinen albumi ”A Mouthful” ilmestyi vuonna 2008 ja toinen albumi ”Both Ways Open Jaws” 2011. The Dø nousi ensimmäisellä albumillaan Ranskan albumilistan kärkeen.

Marraskuun lopussa julkaistiin duon kolmas albumi ”Shake Shook Shaken”. Albumilta on julkaistu singlet ”Keep Your Lips Sealed”,
“Miracles (Back in Time)” sekä viimeisimpänä ”Despair, Hangover&Ecstasy”.

Kaksikko on tuottanut miltei koko albumin itse.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anniina Baumann / Universal Music
anniina.baumann@umusic.com
050-3691652