Jannasta vuoden suosituin naisartisti

Jannalle kultaa!

Jannan suomenkielinen debyyttialbumi nousi heti julkaisuviikollaan listaykköseksi ja sen myötä Janna on ottanut paikkansa Suomen suosituimpana naisartistina vuonna 2014. Albumi on nyt ylittänyt kultarajan.

Levyn ensimmäinen single Sä et ole hullu on ollut vuoden soitetuimpia kappaleita kotimaisissa radioissa. Myös Läpinäkyvä ja Tytöt lähtee tanssimaan –sinkut ovat nousseet vahvaan radiorotaatioon.

Jannaa on nähty tiiviisti myös keikoilla heti albumijulkaisun jälkeen. Valovoimaisena laulajana ja eläytyvänä esiintyjänä Janna valloittaa myös liveyleisönsä klubeilla ja konserttisaleissa eri puolilla Suomea.

Katumus, nöyryys, elämän häilyvyys ja sen opetukset. Siinä isoja teemoja, jotka Jannan levyllä ehkä yllättävästikin löytävät ystävän albumin pääosin urbaanista pop- ja tanssibeatista.
Levyn teemat kiteytyvät sen hittibiisissä ”Sä et ole hullu”, jossa sanat elämän kolhuista ja niiden ymmärryksestä kohtaavat yhtä aikaa herkän ja kiihkeän tanssibeatin. ”Sä et ole hullu” on näihin korviin 2000-luvun suuria singlejä, levy, jonka vastustamaton svengi ottaa kuulijan mukaansa kerta toisensa jälkeen. Iso, vaikuttava, humaani popbiisi.

Jukka Haarman levyarviosta

www.facebook.com/Jannavirallinen

Keikkamyynti:
Rähinä Live / Mika Sorola
mika@rahina.com
http://www.rahinalive.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Satu Snellman
satu.snellman@umusic.com
p. 040 50 88 190