MUUSIKOT BOB DYLANIN TEKSTIEN ÄÄRELLÄ

LOST ON THE RIVER: THE NEW BASEMENT TAPES

T Bone Burnettin tuottama ”Lost On The River: The New Basement Tapes” -albumi on projekti, jonka takana on tunnettujen muusikoiden kollektiivi: Elvis Costello, Rhiannon Giddens (Carolina Chocolate Drops), Taylor Goldsmith (Dawes), Jim James (My Morning Jacket) ja Marcus Mumford (Mumford&Sons). Albumi perustuu vähän aikaa sitten löydettyihin käsinkirjoitettuihin Bob Dylan -teksteihin, jotka Dylan kirjoitti vuonna 1967 työstäessään ”The Basement Tapes” –albumiaan New Yorkissa.

T Bone Burnett keräsi unelmatiimin muusikoita ja he istuivat alas työstämään projektia. Albumin kappaleet tehtiin kahden viikon aikana Hollywoodin Capitol Studioilla.

Maailmalla kriitikoiden ylistämä ”Lost On The River: The New Basement Tapes” -albumi julkaistaan Suomessa 14. marraskuuta.

Lisätiedot:
Anniina Baumann / Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com
050-3691652