The Voice of Finland -voittaja Sirun uusi sinkku Kaksi naista julkaistaan tänään

Siru – Kaksi naista

Viime kaudella The Voice Of Finland -ohjelmassa voiton vienyt Siru (Airistola) julkaisee uuden singlen Kaksi naista tänään 7. marraskuuta. Vahva, dramaattinen Kaksi naista antaa esimakua kaunisäänisen laulajan keväällä 2015 julkaistavasta debyyttialbumista.

”Kaksi naista on tunteikas biisi, johon jokainen voi omalla tavallaan samaistua, koska kaikilla on välillä ’heikkoja hetkiä’. Jokainen voi olla vahva, mutta tarvitsee kuitenkin joskus toisen vierelleen. Mun mielestä se on hyvä ensiveto levyltä, koska antaa kuvaa siitä minkälainen levy tulee kokonaisuudessaan olemaan”, Siru kertoo kappaleesta.

Siru työstää parhaillaan esikoisalbumiaan yhdessä tuottaja Ilkka Wirtasen kanssa. Tulevalla levyllä kuullaan myös Sirun sävellyksiä. ”Tavoite on ollut tehdä kappaleita oikeista asioista. Mun ja lähipiirini elämästä, joilla on tarttumapintaa muhun. Toivon, että ihmiset löytää mun biiseistä saman, mitä mä saan niistä – ja pystyisivät samaistumaan. Levyn biiseissä on myös ollut tavoite, että saan käyttää ääntäni. Poppia kovaa ja korkealta, mutta myös matalampaa. Biisin fiiliksen mukaan.”

Vaasasta kotoisin oleva Siru on omien sanojensa mukaan ”laulanut aina”. Musiikillisesti lahjakas Siru soittaa lisäksi pianoa, kitaraa ja viulua, ja keikkakokemusta on kertynyt useissa eri kokoonpanoissa jo vuosien ajan. Tällä hetkellä lahjakas artisti asustaa Tampereella ja opiskelee teatterimusiikkia ja musiikkidraamaa.

Keikkamyynti:
Hannu Korhonen / Dex Viihde
044 0647 908 / hannu.korhonen@dexviihde.fi

Haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen / Universal Music
050-467 3269 / tara.kojonen@umusic.com