Soundgardenilta kokoelma, mukana uusi biisi ”Storm”

Soundgarden julkaisee ”Echo of Miles: Scattered Tracks Across The Path” –albumin marraskuun 21. päivä. Se julkaistaan kolmen cd:n boxina, digitaalisena versiona sekä 14 biisin cd:nä. Kyseessä on kokoelma harvinaisuuksia, b-puolia ja covereita, mutta näiden lisäksi albumilla on seitsemän ennen julkaisematonta biisiä, joista yksi on tänä vuonna äänitetty ”Storm”.

Kolmen cd:n kokonaisuus sisältää levyt ”Originals”, ”Covers” ja ”Oddities”. ”Originals” –levy sisältää lähinnä b-puolia, soundtrack- ja kokoelmabiisejä, sekä ennen julkaisematonta materiaalia. ”Covers” –levy sisältää nimensä mukaisesti bändin coveroimia biisejä mm. The Doorsilta, The Beatlesiltä, Black Sabbathilta, Jimi Hendrixiltä ja jopa Spinal Tapiltä. “Oddities” –albumi sisältää instrumentaaleja, remixejä ja demoja sekä ennen julkaisemattomia biisejä.

Upouusi ”Storm” –biisi on kuultavissa tämän linkin kautta.

www.facebook.com/soundgarden
www.soundgardenworld.com

Lisätiedot: Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com